Malva
sylvestris
Just-slezenovec-dezodorant-roll-on

Dezodorant roll-on slezenovec

Visoka učinkovitost proti prekomernemu potenju

50 ml

Kako deluje

Kožo odišavi, saj jo ovije v svež cvetlični vonj, pri tem pa pomaga v boju s prekomernim potenjem in nastajanjem neprijetnega vonja s svojo dolgotrajno učinkovitostjo.

Je zelo nežen zaradi osrčja iz izvlečka slezenovca in rahlo kremne teksture, s čimer nežno poboža občutljivo kožo.

Kdaj se uporablja

Za tiste, ki želijo dezodorant, ki ga nanesejo zjutraj in se počutijo urejene cel dan.
Za tiste, ki se veliko potijo in so nagnjeni tudi k pojavu neprijetnega vonja.
Za tiste, ki preživljajo posebne trenutke, kot so stresne situacije ali faze ženskega cikla, v katerih je pojav neprijetnega vonja še bolj verjeten.
Za tiste z občutljivo, pa tudi »utrujeno« kožo zaradi vsakodnevnih situacij, kot so pogosto umivanje, stik z oblačili, depilacija.

Sinergija narave na koži

Glavna zvezda tega izdelka je sestavina, ki je postala prava ikona v Justovem svetu, pa tudi predmet velikega zanimanja znanstvene skupnosti, ki ji je namenila nešteto kliničnih študij samo v zadnjih 5 letih, tj. izvleček slezenovca.
Just temeljito pozna vse velike blagodejne lastnosti te rastline: je zelo bogata z rastlinskimi sluzmi, sladkornimi snovi, ki imajo sposobnost zadrževanja vode kot spužve, s tem pa so nepogrešljive za vlaženje in zaščito kože. Poleg tega vsebuje še druge funkcionalne snovi z močnim blažilnim in pomirjevalnim učinkom: prav zato tako prija koži, ki je nagnjena k pojavu srbečice in zlahka pordi.
Just je ta izvrsten izvleček povezal z laboratorijskimi sestavinami, ki so zelo učinkovite in varne na področju učinkov dezodoranta, da bi zagotovil zaščito pred pojavom neprijetnega vonja ob spoštovanju vseh vrst kože.

Zakaj je tako posebno

Justov izvleček slezenovca je izjemno bogat z blagodejnimi snovi, saj se pridobiva s skrbnim postopkom maceracije iz slezenovca, ki uspeva v idealnih naravnih pogojih.
V znamenju svoje obveze, da s celega sveta izbira rastline najboljše kakovosti, se je laboratorij odločil za cvetove slezenovca Malva sylvestris iz Kosova, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo uporabe rastlin v zdravilne namene. Justovi cvetovi so pridelani na ekološki način, ročno pobrani in skrbno posušeni pod nadzorom izkušenega in specializiranega osebja. Pridobljena surovina se nato obdeluje v Švici, kjer se z občutljivim in počasnim postopkom maceracije pridobiva izvleček, ki ohranja najboljšo vsebnost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Poleg tega ima sodelovanje med Justom in lokalnim podjetjem, izbranim zaradi izkušenj in strokovnosti, dodaten vpliv v smislu družbene odgovornosti, saj zagotavlja delovna mesta prebivalstvu, zaznamovanemu s težko preteklostjo.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 20 prostovoljcev, z merjenjem učinkovitosti po 8, 24 in 48 urah na osnovi 3 vrst ocen, in sicer instrumentalni, klinični in subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ