Malva
sylvestris
Just-slezenovec-krema-slezenovec

Krema slezenovec

Intenzivno nahrani in zaščiti, tudi v primeru kuperoze

60 ml

Kako deluje

Intenzivno nahrani, ščiti in pomirja kožo obraza, primerna je pri vseh starosti in kadar koli v letu.
Še posebej je priporočljiva za bolj suho in k rozacei nagnjeno kožo, tj. k posebni vrsti dermatitisa, za katerega je značilna rdečica, najbolj znana stopnja pa je kuperoza.
S svojo polno teksturo na koži pusti občutek prijetne in blažilne zaščite.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, zlasti za suho in občutljivo, ki na primer zlahka pordi.
Ko koža obraza potrebuje več hranilne in zaščitne nege pred vplivi zunanjih dejavnikov, na primer ko veliko časa preživimo na prostem, v težkih vremenskih pogojih, kot npr. v visokogorju, kjer smo izpostavljeni vetru in mrazu.
Za ljubitelje krem z bogato in polno teksturo, za tiste, ki dajejo prednost zelo mehčalnemu učinku in ne delovanju proti staranju.

Sinergija narave na koži

Glavna zvezda tega izdelka je sestavina, ki je postala prava ikona v Justovem svetu, pa tudi predmet velikega zanimanja znanstvene skupnosti, ki ji je namenila nešteto kliničnih študij samo v zadnjih 5 letih, tj. izvleček slezenovca.
Just temeljito pozna vse velike blagodejne lastnosti te rastline: je zelo bogata z rastlinskimi sluzmi, sladkornimi snovi, ki imajo sposobnost zadrževanja vode kot spužve, s tem pa so nepogrešljive za vlaženje in zaščito kože. Poleg tega vsebuje še druge funkcionalne snovi z močnim blažilnim in pomirjevalnim učinkom: prav zato tako prija koži, ki je nagnjena k pojavu srbečice in zlahka pordi.
Krema slezenovec je obogatena z izvlečkom kamilice in z drugimi rastlinami z zaščitnimi in krepčilnimi lastnostmi, kot je na primer lobodika, ki podpira kožno mikrocirkulacijo, in ameriški slamnik, ki prispeva k naravnemu obnavljanju kože.

Zakaj je tako posebno

Justov izvleček slezenovca je izjemno bogat z blagodejnimi snovi, saj se pridobiva s skrbnim postopkom maceracije iz slezenovca, ki uspeva v idealnih naravnih pogojih.
V znamenju svoje obveze, da s celega sveta izbira rastline najboljše kakovosti, se je laboratorij odločil za cvetove slezenovca Malva sylvestris iz Kosova, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo uporabe rastlin v zdravilne namene. Justovi cvetovi so pridelani na ekološki način, ročno pobrani in skrbno posušeni pod nadzorom izkušenega in specializiranega osebja. Pridobljena surovina se nato obdeluje v Švici, kjer se z občutljivim in počasnim postopkom maceracije pridobiva izvleček, ki ohranja najboljšo vsebnost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Poleg tega ima sodelovanje med Justom in lokalnim podjetjem, izbranim zaradi izkušenj in strokovnosti, dodaten vpliv v smislu družbene odgovornosti, saj zagotavlja delovna mesta prebivalstvu, zaznamovanemu s težko preteklostjo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ