Malva
sylvestris
Just-slezenovec-pena-za-prhanje

Pena za prhanje slezenovec

Kot smetana mehka pena iz srca s slezenovcem

300 ml

Kako deluje

Nežno očisti kožo in ne vpliva na njeno naravno ravnovesje, zato je ta po uporabi gladka in mehka.
S priročnim dozatorjem sprošča kot smetana mehko peno, ki je izjemno prijetna za masiranje kože med čiščenjem.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, tudi najbolj občutljivo.

Sinergija narave na koži

Glavna zvezda tega izdelka je sestavina, ki je postala prava ikona v Justovem svetu, pa tudi predmet velikega zanimanja znanstvene skupnosti, ki ji je namenila nešteto kliničnih študij samo v zadnjih 5 letih, tj. izvleček slezenovca.
Just temeljito pozna vse velike blagodejne lastnosti te rastline: je zelo bogata z rastlinskimi sluzmi, sladkornimi snovi, ki imajo sposobnost zadrževanja vode kot spužve, s tem pa so nepogrešljive za vlaženje in zaščito kože. Poleg tega vsebuje še druge funkcionalne snovi z močnim blažilnim in pomirjevalnim učinkom: prav zato tako prija koži, ki je nagnjena k pojavu srbečice in zlahka pordi.
Slezenovcu se pridružujejo nežne površinsko aktivne snovi, rastlinska izvlečka manga in kivija z vlažilnim učinkom in mešanica vitaminov za gladko in zaščiteno kožo.

Zakaj je tako posebno

Justov izvleček slezenovca je izjemno bogat z blagodejnimi snovi, saj se pridobiva s skrbnim postopkom maceracije iz slezenovca, ki uspeva v idealnih naravnih pogojih.
V znamenju svoje obveze, da s celega sveta izbira rastline najboljše kakovosti, se je laboratorij odločil za cvetove slezenovca Malva sylvestris iz Kosova, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo uporabe rastlin v zdravilne namene. Justovi cvetovi so pridelani na ekološki način, ročno pobrani in skrbno posušeni pod nadzorom izkušenega in specializiranega osebja. Pridobljena surovina se nato obdeluje v Švici, kjer se z občutljivim in počasnim postopkom maceracije pridobiva izvleček, ki ohranja najboljšo vsebnost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Poleg tega ima sodelovanje med Justom in lokalnim podjetjem, izbranim zaradi izkušenj in strokovnosti, dodaten vpliv v smislu družbene odgovornosti, saj zagotavlja delovna mesta prebivalstvu, zaznamovanemu s težko preteklostjo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ