Malva
sylvestris
Just-slezenovec-emulzija-za-telo

Emulzija za telo slezenovec

Vlažilna nežnost za vso družino

250 ml

Kako deluje

Kožo telesa učinkovito vlaži, ščiti in pomirja zaradi bogate vsebnosti naravnih sestavin z mehčalnim učinkom, kot je prvovrstni izvleček slezenovca.
Že ob prvi uporabi ponuja takojšnjo zaščito in olajšanje koži, ki je nagnjena k srbečici ali zlahka pordi: po samo tednu dni uporabe je koža, izpostavljena vplivom zunanjih dejavnikov, 40 % manj izsušena in 30 % manj pordela*.
S svojo kremno in tekočo teksturo in značilnim cvetličnim vonjem predstavlja ikoničen izdelek, ki ga na milijone uporabnikov vsakodnevno uporablja in izroča iz roda v rod.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, tudi tisto najbolj nežno.
Idealna tudi v primeru posebnih kožnih neprijetnosti in razdraženosti, kot na primer po depilaciji.
Za otroke, za nežno in dišečo sprostilno masažo.
Po sončenju namesto izdelka po sončenju, saj kožo navlaži in nahrani.

Sinergija narave na koži

Glavna zvezda tega izdelka je sestavina, ki je postala prava ikona v Justovem svetu, pa tudi predmet velikega zanimanja znanstvene skupnosti, ki ji je namenila nešteto kliničnih študij samo v zadnjih 5 letih, tj. izvleček slezenovca.
Just temeljito pozna vse velike blagodejne lastnosti te rastline: je zelo bogata z rastlinskimi sluzmi, sladkornimi snovi, ki imajo sposobnost zadrževanja vode kot spužve, s tem pa so nepogrešljive za vlaženje in zaščito kože. Poleg tega vsebuje še druge funkcionalne snovi z močnim blažilnim in pomirjevalnim učinkom: prav zato tako prija koži, ki je nagnjena k pojavu srbečice in zlahka pordi.
Slezenovcu je dodan izvleček kamilice, ki podpira njegovo pomirjevalno delovanje, in hranilna mešanica rastlinskih olj.
Poleg tega je sestava za še boljši učinek obogatena s hialuronsko kislino in kompleksom vlažilnih snovi, ki je podoben tistemu že prisotnemu v koži, poznanemu kot »naravni vlažilni faktor«.

Zakaj je tako posebno

Justov izvleček slezenovca je izjemno bogat z blagodejnimi snovi, saj se pridobiva s skrbnim postopkom maceracije iz slezenovca, ki uspeva v idealnih naravnih pogojih.
V znamenju svoje obveze, da s celega sveta izbira rastline najboljše kakovosti, se je laboratorij odločil za cvetove slezenovca Malva sylvestris iz Kosova, ki se ponaša z dolgoletno tradicijo uporabe rastlin v zdravilne namene. Justovi cvetovi so pridelani na ekološki način, ročno pobrani in skrbno posušeni pod nadzorom izkušenega in specializiranega osebja. Pridobljena surovina se nato obdeluje v Švici, kjer se z občutljivim in počasnim postopkom maceracije pridobiva izvleček, ki ohranja najboljšo vsebnost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Poleg tega ima sodelovanje med Justom in lokalnim podjetjem, izbranim zaradi izkušenj in strokovnosti, dodaten vpliv v smislu družbene odgovornosti, saj zagotavlja delovna mesta prebivalstvu, zaznamovanemu s težko preteklostjo.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ