26 februarja 2024

Vsakodnevno čiščenje kože obraza in vratu: zakaj je tako pomembno?

Ali dejavniki iz okolja, ličila in nečistoče povzročajo »stres« vaši koži obraza in vratu?
No, prav zato je čiščenje temeljnega pomena in ga pri vsakodnevni negi kože nikoli ne smemo izpustiti!
Zjutraj je potrebno, da kožo prebudimo, ji podarimo svežino in jo pripravimo na nadaljnjo nego.
Zvečer pa za globinsko čiščenje, da bi jo pomagali ohranjati vedno lepo.
In kateri so najprimernejši izdelki za čiščenje obraza? Odvisno: da bi izbrali tistega najustreznejšega, je treba upoštevati vrsto kože in način uporabe.

Svež izdelek v gelu

Če imate radi izdelke v gelu, ki se spirajo z vodo, je idealen Vital Just čistilni gel: primeren je za vse vrste kože in jo pomaga globinsko očistiti in odstraniti nečistoče. Vsebuje mešanico skrbno izbranih sestavin, kot so planika, alpska vrtnica in stolistna vrtnica, ki poskrbijo za še nežnejši in prijetnejši ritual čiščenja.

Majhno količino izdelka z masažo nanesite na vlažen obraz in vaša koža bo sveža in temeljito očiščena. Izdelek nato dobro sperite z vodo.

Just-Pulizia-quotidiana-del-viso-Infiore-Gel-detergente
Just-Pulizia-quotidiana-del-viso-Infiore-Crema-detergente

Mehka kremna tekstura

Prisluhnite svoji koži: če je ta suha ali zahtevna, kar je na primer značilno za zrelo kožo, izberite raje izdelek za čiščenje v obliki kreme, saj jo bo ta še dodatno nahranil. Vital Just krema za čiščenje s svojo kremno teksturo očisti in ljubkuje kožo, ta pa je po uporabi takoj mehkejša in bolj sijoča.

Izdelek, ki se spira z vodo, bogat z rastlinskimi olji in izvlečki, obrazu podarja prijeten občutek udobja.

Praktičnost micelarnega losjona

Včasih je utrujenost močnejša od nas, vendar je odstraniti ličila ob koncu dneva osnovnega pomena za ohranjanje lepe in mladostne kože. Za praktično, učinkovito in hitro čiščenje je tu Vital Just odstranjevalec ličil: nekaj kapljic na vatni blazinici, s katero nežno obrišemo obraz, takoj ujame umazanijo in ličila brez spiranja z vodo.

In po čem se razlikuje od drugih izdelkov za čiščenje obraza iz Justovega kataloga? Po izjemno nežni sestavi za obraz, ustnice in oči, ki je primerna tudi za najbolj občutljivo kožo.

Just-Pulizia-quotidiana-del-viso-struccante-micellare

Ste videli kakšne izjemne priložnosti?

 

Zdaj pokličite svojega svetovalca, da izveste, kako do njih/h5>

KONTAKTIRAJ NAS