Novost Čistilna krema

Za čiščenje suhe in zahtevne kože

125 ml

Kako deluje

Izdelek s kremno teksturo, ki se spira z vodo, za učinkovito in nežno čiščenje, idealen za bolj suho kožo.
Oblikovan je na osnovi čistilnih snovi rastlinskega izvora in rastlinskih sestavin z mehčalnim učinkom, zato med čiščenjem kožo nahrani in jo ščiti pred izsušitvijo.
Ker je obogaten z zaščitnimi in pomirjevalnimi sestavinami, tudi bolj suho kožo naredi gladko in mehko in jo ovije v blag svež in cvetličen vonj.

Kdaj se uporablja

Za vsakodnevno čiščenje obraza zjutraj in zvečer, zlasti v primeru posebej zahtevne kože, kot je zrela koža.

Sinergija narave na koži

Justov laboratorij je oblikoval sinergijo nežnih površinsko aktivnih snovi rastlinskega izvora, izvrstnih olj in masel (med katerimi so muškatna vrtnica, mandelj, pegasti badelj, karite) in jih povezal z ekskluzivnimi zaščitnimi in pomirjevalnimi sestavinami, kot sta planika in rožna voda alpske vrtnice.
Gre za sestavo, ki opravlja dvojno funkcijo: medtem ko zajema nečistoče, ki se potem odstranijo s spiranjem, sprošča hranilne snovi, ki so nepogrešljive predvsem za k suhosti nagnjeno kožo.

Zakaj je tako posebno

Kot pri drugih izdelkih iz linije Vital Just, sej je Just odločil za sestavino edinstvenih in izjemnih odlik, tj. ekskluziven izvleček planike. Justov izvleček ima izvrstne učinke za kožo, ker se pridobiva iz cvetov, pridelanih v idealnih naravnih pogojih na ekološko obdelovanih nasadih v švicarskih Valiških Alpah, namenjenih izključno Justovi proizvodnji, in ti cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ