Kako deluje

Da bi obrazu namenili specifičen izdelek za globinsko čiščenje, Just ponuja učinkovit in hkrati nežen piling. Z redno uporabo s kože nežno odstrani nečistoče in jo pripravi na nadaljnjo nego, takoj pa jo naredi boj gladko, mehko in sijočo.

Kdaj se uporablja

Najmanj 1-krat tedensko, za vse vrste kože.

Sinergija narave na koži

Za ta izdelek je Justov laboratorij združil mikro granule z učinkom pilinga iz bambusa in hibiskusovih cvetov (ki so skrbno posušeni, da bi iz njih pridobili prah z učinkom luščenja) in čistilne snovi: učinkovita kombinacija za globinsko očiščeno kožo.

Poleg tega vsebnost hranilnih rastlinskih olj in izvlečkov planike in stolistne vrtnice z blažilnim in pomirjevalnim učinkom kožo ohranja navlaženo in svežo.

Zakaj je tako posebno

Za vse svoje izdelke je Just izbral ekskluziven izvleček planike, ki je edinstvene in izjemne kakovosti. Justov izvleček ima izvrstne učinke za kožo, ker se pridobiva iz cvetov, pridelanih v idealnih naravnih pogojih na ekološko obdelovanih nasadih v švicarskih Valiških Alpah, namenjenih izključno Justovi proizvodnji, in ti cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ