Novost Piling

Inovativen izdelek za globinsko čiščenje kože

50 ml

Kako deluje

Specifičen izdelek za čiščenje kože obraza s povsem novo sestavo v obliki »oljnega gela« učinkovito odstrani odmrle celice in poživlja kožo, hkrati pa je nežen in kožo nahrani.
Z redno uporabo kožo očisti, ta pa je po vsakem nanosu takoj bolj gladka, mehka in sijoča.

Kdaj se uporablja

Najmanj 1- do 2-krat tedensko, za vse vrste kože.
Idealen tudi za bolj zahtevno kožo, kot je zrela, saj podpira njeno vitalnost.

Sinergija narave na koži

Kombinacija dveh vrst granul različne intenzivnosti (bambusovih in hibiskusovih) je povezana z osnovo iz rastlinskih olj moringe in argana, zaradi katerih je koža po uporabi zelo mehka, in z izbranimi antioksidativnimi sestavinami (vodo alpske vrtnice in izvlečkoma planike in hibiskusa).
Izjemna sinergija, ki med pilingom deluje še bolj zaščitno in hranilno ter proti znakom staranja, koža pa je tako bolj gladka in lepša.

Zakaj je tako posebno

Pri preoblikovanju izdelka v letu 2023 je Justov laboratorij izbral inovativno kozmetično obliko »oljnega gela«, pri kateri mehka oljna osnova vsebuje rastlinske granule, da bi te bolje drsele po koži in hkrati učinkovito ujele nečistoče.
Poleg tega se pri nanosu izdelka na obraz z blago masažo z vlažnimi rokami oljni gel spremeni v nežno »mlečnato peno«, ki olajša vpijanje olj in posledično pomaga sprati izdelek s kože.
Oljna tekstura omogoča lažjo masažo na kožo, ki dobro dene kožni mikrocirkulaciji, koža pa je tako po uporabi ne le globinsko očiščena, pač pa tudi sijoča in vitalna.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ