Novost Maska

Inovativna maska z učinkom proti staranju za obraz

75 ml

Kako deluje

Inovativen izdelek v obliki kremnega gela z učvrstilnim učinkom za obraz.
Prijeten lepotni ritual, svež in lahek, ki v samo 10 minutah delovanja kožo močno navlaži in poživi in jo takoj naredi čvrsto in sijočo.
Poleg tega z redno uporabo preprečuje in blaži videz znakov staranja kože

Kdaj se uporablja

Najmanj enkrat tedensko, primerna je za vse vrste kože, zlasti pa za zahtevno in zaradi vpliva zunanjih dejavnikov »utrujeno« kožo.

Sinergija narave na koži

Nova maska, ki smo jo za leto 2024 popolnoma prenovili, je visoko koncentrirana in bogata z aktivnimi sestavinami, med katerimi izstopata izvleček planike in voda alpske vrtnice, ki ščitita ter delujeta kot antioksidant in proti staranju.
Glavnim sestavinam, ki so skupne vsem izdelkom linije Vital Just, so dodane sestavine z intenzivnim učinkom vračanja volumna in vlaženja (izvleček črnega tulipana in hialuronska kislina) in krepčilna rastlinska olja, kot je olje dragocene muškatne vrtnice, ki podpira naravno regeneracijo kože.

Zakaj je tako posebno

Kot pri drugih izdelkih iz linije Vital Just, sej je Just odločil za sestavino edinstvenih in izjemnih odlik, tj. ekskluziven izvleček planike. Justov izvleček ima izvrstne učinke za kožo, ker se pridobiva iz cvetov, pridelanih v idealnih naravnih pogojih na ekološko obdelovanih nasadih v švicarskih Valiških Alpah, namenjenih izključno Justovi proizvodnji, in ti cvetovi so skrbno izbrani in obdelani takoj po nabiranju.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ