Novost Hidratantni gel

Odlično odžeja kožo obraza

50 ml

Kako deluje

Z vsebnostjo super vlažilnega kompleksa, bogatega z dvema vrstama hialuronske kisline, močno in takoj navlaži vse vrste kože.
Njegova sestava v obliki kremnega gela je obogatena z zaščitnimi in pomirjevalnimi sestavinami, ki jo ščitijo pred vsakodnevnimi vplivi zunanjih dejavnikov, med katerimi so tudi poškodbe modre svetlobe elektronskih naprav, ki povzročajo videz utrujene in medle kože.
Z redno uporabo je koža bolj sveža in gladka, s čimer izdelek predstavlja optimalen preventivni tretma proti staranju.

Kdaj se uporablja

Za izsušeno kožo, tudi mešano in mastno, kot je mlada koža.
Posebej primeren, ko se obraz zdi utrujen in ugasel, na primer če veliko časa preživimo za računalnikom ali pametnim telefonom.
Zelo prijeten poleti, ker je svež in lahek in se hitro vpija.

Sinergija narave na koži

Spomladi leta 2023 je bil kremni gel Vital Just popolnoma prenovljen, tako da kožo obraza še bolj učinkovito navlaži in jo »odžeja« zaradi vsebnosti močno vlažilnega kompleksa z dvema vrstama hialuronske kisline z različnima molekularnima težama v kombinaciji s specifično sestavino naravnega izvora, ki podpira njeno naravno proizvodnjo v koži. Dve vrsti hialuronske kisline sta se izkazali kot učinkoviti tako na površini kože, saj zadržujeta vlago v njej in preprečujeta izsušitev, kot v globljih plasteh z bolj ciljanim delovanjem.
Izdelek je še bolj vlažilen in zaščiten zaradi vsebnosti sestavin, ki so vodilo nedavnega razvoja linije Vital Just. To sta izvleček planike in eterična voda alpske vrtnice, katerih učinek je tu še okrepljen z dvema novima izvlečkoma, in sicer z izvlečkom indijskega ginsenga za zaščito kože pred modro svetlobo, ki jo oddajajo elektronske naprave, in izvlečkom drobnocvetnega vrbovca z učinkom matiranja.

Zakaj je tako posebno

Učinkovitost Hidratantnega gela potrjujejo tako strokovnjaki kot tisti, ki so ga preizkusili na lastni koži*: instrumentalna ocena klinične študije potrjuje boljšo navlaženost (+24 % že v 24 urah) in učinek matiranja (zmanjšanje količine sebuma za 14 %). Pri subjektivnem ocenjevanju je všečnost izdelka zelo visoka: 86 % vprašanim se zdi njihova koža bolje navlažena, 95 % pa jih pravi, da je mehka in gladka.

* Klinična študija, opravljena v zunanjem laboratoriju na vzorcu 22 prostovoljcev (starih med 18 in 60 let), ki so 28 dni izdelek uporabljali 2-krat dnevno. Rezultati ocene navlaženosti in učinka matiranja (povprečne vrednosti) temeljijo na 3 vrstah ocen, in sicer instrumentalni, dermatološki in subjektivni s pomočjo vprašalnika za samoocenjevanje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ