Naravna tradicija, način in modrost.

Sonce vas čaka!

Kakšno zaščito pred soncem iščete? Z Justom jo boste našli!

Kaj pa vi, kateri je vaš faktor?

Če smo vas z vprašanjem zmedli, obiščite stran, namenjeno izdelkom za sončenje Just in odkrili boste, za kateri faktor gre. Govorimo o temi, ki je v svetu kozmetičnih izdelkov v tem letnem času v središču pozornosti: to je zaščitni faktor, ZF ali SPF, iz angl. »Sun Protection Factor«. Justov švicarski laboratorij je svoje izdelke za sončenje oblikoval v odgovor na široko paleto zahtev po zaščiti glede na različne vrste kože, čas in pogoje sončnega sevanja.

Na soncu vedno zaščiteni, kot je treba

Izbirate lahko med izdelki s faktorjem visoke (SPF 50 in 30), tu pa sta še Krema za sončenje SPF 30 za specifično zaščito obraza, vratu in dekolteja in izdelek v spreju s faktorjem srednje zaščite (Mleko za sončenje v spreju SPF 15). Stavimo, da boste našli najprimernejši izdelek za tip kože in »poletni program« vsakega družinskega člana?

Samo dobro od sonca

Izdelki za sončenje Just zagotavljajo vsej družini pravo zaščito pred žarki UVA in UVB in tudi specifično zaščito pred delovanjem infrardečih žarkov. Ti vrsti zaščite sta »shranjeni« v teksture, ki se hitro vpijajo in so odporne na vodo. Seveda ne gre pozabiti na veliko novost 2021: Losjon po sončenju, ki smo ga pred kratkim obogatili z novimi rastlinskimi izvlečki, da bi ga naredili še bolj prijetnega za vašo kožo, ki zahteva vlaženje in olajšanje po vsakem izpostavljanju soncu. 

Prijazni do kože, prijazni do okolja

Običajno se izdelki za sončenje uporabljajo na plaži, na kožo jih nanesemo večkrat na dan in se nato dlje časa kopamo. Tako lahko ti preidejo v morsko okolje in s tem vplivajo predvsem na občutljiv ekosistem koral, ki je že tako na trdi preizkušnji zaradi globalnega segrevanja. Prav zato, da bi ga kar se da obvarovali, se je Just odločil izbrati izključno sončne filtre, ki se, poleg tega da so bolj obstojni na koži, manj razpršujejo v morje in ne načenjajo koralnih grebenov.

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.