Naravna tradicija, način in modrost.

Še manj kot mesec dni je do poletja!

Se že veselite počitnic? Naj letos dišijo po pomarančah!

Nekateri smo jih že okušali v prejšnjih tednih ...

... naša želja po pobegu pa se počasi bliža vrhuncu! Znamenja so bila očitna že zgodaj spomladi, ko se je z raznimi anketami in raziskavami že začelo namigovati, da bo morje tudi letos najljubša destinacija večine Slovencev, kar nekaj se jih bo odločilo za »naravne počitnice«, pri čemer so na prvem mestu hribi, za njimi podeželje, na zadnjem mestu pa oddih ob jezerih. Med Slovenci so tudi taki, ki se bodo podali na odkrivanje znamenitosti raznih mest, medtem ko so eksotične destinacije in termalni kraji na repu lestvice, kar zadeva poletne načrte. 

Glede organizacije potovanja so odgovori jasni:

... večina se jih najraje odloča za odhode last minute z možnostjo odpovedi. Iz rezultatov pa izhajata tudi ključni besedi »sanjskega potovanja 2022«: to sta fleksibilnost in brezskrbnostZapuščina covida? Po vsej verjetnosti da, če upoštevamo, da raziskave kot glavni razlog za močno željo po potovanju navajajo prav to, da se s pomočjo novih projektov in doživetij »obrne stran«

Po dveh letih pandemije se vrača želja po potovanjih ...

 … predvsem z dušo: glede na podatke poletje 2022 s seboj prinaša vabilo k lahkotnosti, optimizmu in veselju za končno svobodnejše in lahkotnejše vzdušje.

Vabilo, ki se mu bo odzval tudi Just, in sicer tako, da bo v naravi poiskal najboljše odgovore na osnovne zahteve za dobro počutje.

Odgovor je ...

... švicarski laboratorij našel v skrbni izbiri eteričnega olja, pridobljenega iz lupine visoko kakovostnih pomaranč, da bi izpostavil vse njegove blagodejne lastnosti: njegov citrusni, sladek in nežen vonj, ki vzbuja občutke ravnovesja, veselja in ljubezni do življenja.

Odkrijete ga lahko v vsaki kapljici Eteričnega olja pomaranča: če ga dodate milu ali mleku za telo, kožo ovije v vonj, ki vzbuja sončnost sijočih sadežev, iz katerih se pridobiva. In eterično olje teh sadežev poveličuje tudi znanost: razne študije so namreč potrdile učinek povrnitve ravnovesja njegovega vonja, ki je koristen za vzbujanje dobre volje in s tem boj proti stresu. 

Ker se zavedajo blagodejnih učinkov njenega vonja ...

... so Justovi oblikovalci sestav pomarančo umestili tudi med glavne sestavine mešanice izbranih eteričnih olj, tj. Eteričnega olja Energy+. Izdelek vabi k sobivanju z drugimi v znamenju energije in uglašenosti s pomočjo popolne kombinacije not, ki poživljajo in vzpostavljajo harmonijo: to so sladke in tople note pomaranče in citronele v povezavi z iskrivimi notami limone, limete in limonske trave ter s kančkom mete. Poskusite ga dodati izdelku za jutranjo kopel ali prhanje: njegov vonj podarja takojšnjo spodbudo in pomaga »prebuditi« tudi tonus in pozitivnost, s tem pa pripomore k odpiranju svetu in k sprejemanju drugih. 

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.