Naravna tradicija, način in modrost.

Zima se poslavlja in tu so še zadnji mrzli dnevi!

Kozmetične strategije za najboljše preživljanje »zadnjih zdihljajev« zime

Če danes termometer »zataji« ...

Čeprav koledar pravi, da so zimi dnevi šteti, to ne pomeni, da se živo srebro termometra s tem strinja! Lahko se zgodi, da so prav v zadnjih zimskih dneh temperature posebej ostre, te pa so v tem času lahko še kako neprijazne do organizma, ki je že utrujen od dolgega obdobja mraza. Toda vsak strah je odveč: za najboljše soočanje tudi s »hladnim slovesom zime« ima Just številne predloge za vas! 

Pogumno nad zadnje mrzle dni!

Trepetanje je način, s katerim poskuša telo premagovati mraz: z aktivacijo mišic proizvaja toploto, zaradi česar okončine drgetajo. Pogosto je ta občutek drgetanja nevšečen: še posebej tisti, ki so bolj nagnjeni k nadlogam v mišicah in sklepih, lahko pri tem občutijo tudi neprijetne krče in otrplost. V tem primeru ima Just odlično rešitev, ki jo velja poskusiti v kopalni kadi, lahko pa tudi na gobici za prhanje ali v kopeli za noge: tu je naš »zmagovalni par«, ki ga sestavljata Alpska kopel in Esenca brin

Blagodejne lastnosti narave v topli vodi

Topli vodi dodajte Alpsko kopel z izvlečki arnike, senenega drobirja in planike: odkrili boste njeno sposobnost podpore blagodejnemu delovanju vode, ki poživlja in krepi. Esenca brin še dodatno podpira njen učinek in koži celega telesa podarja občutek sprostitve in olajšanja, ki je posebej dobrodošel v primeru napetosti in krčev. Še več: Esenca brin, ki vsebuje dragoceno mešanico balzamičnih rastlin, je odlična za tiste, ki so nagnjeni k otrplosti mišic zaradi mraza, saj vzbuja prijeten občutek toplote, ki pripomore k sproščanju telesa in duha.

Kaj pa izven vode?

Rastline, ki jih je Just izbral za te zadnje mrzle dni, vam lahko podarijo blagodejnost tudi na suhi koži: zlasti Brinova krema, ki jo z istoimensko esenco za kopel povezuje koncentrirano srce dragocenega eteričnega olja brina, ščiti kožo pred mrazom, ki je kriv za neprijeten občutek togih in otrplih mišic, pa tudi pred nevarnostjo pretirane ohladitve, še posebej rok in stopal. Če jo nanesemo, preden se odpravimo ven, s svojim učinkom podpore kožni mikrocirkulaciji vrhnjice pomaga preprečevati te neprijetne občutke, saj podarja blag občutek toplote in deluje proti pojavu ozeblin. Torej … uživajte v teh zadnjih zimskih dneh tudi z Justom

* Poslovite se od zime s pomočjo Justa … in vaše svetovalke: pokličite jo še danes za te in številne druge nasvete!
Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.