Naravna tradicija, način in modrost.

Za vas posebno presenečenje tega trenutka

Noge v najboljši formi, v samo 3 korakih

Namenjeno koreninam dobrega počutja in lepote

"Noge so revice in jim je treba pomagati."

Tako je dejala Coco Chanel o vlogi, ki jo imajo naše okončine pri elegantnem in urejenem videzu. Čeprav je nedvomno pomembno, da se posvetimo videzu stopal, zlasti poleti, ko ponovno začnemo nositi sandale in natikače, je še pomembneje poskrbeti za njihovo dobro počutje: od njih je odvisna pravilna drža, ki je osnova za ravnovesje celotnega telesa

Zato si vaša stopala ...

... zaslužijo nego, ki jo je laboratorij Just oblikoval z mislijo na njihove posebne potrebe: v 3 korakih je tu idealna strategija za vrnitev kože v najboljše stanje in skrb, da takšna tudi ostane. Za dobro počutje, ki se s stopal razširi na celotno telo... in posledično za brezhiben videz v poletnem času!

1. korak

Zmehčajte in razbremenite kožo s Pedibath kopalno soljo za stopala.

Kopel za noge je dragocen ritual, ki stopalom vrača lahkotnost, zlasti ob koncu dneva. Vse, kar potrebujete, je kad za noge prave velikosti, ki se prilega vašim stopalom, v katero natočite mlačno vodo (ki ne sme nikoli biti prehladna, niti v vročem vremenu!). Dodajte 1 žlico Pedibath kopalne soli za stopala, bogate mešanice karbonatnih in bikarbonatnih soli, izvlečkov in eteričnih olj z obnovitvenim učinkom. Čemu je namenjena? Medtem ko pomaga mehčati kožo, „težkim“ gležnjem in stopalom daje občutek lahkotnosti.

2. korak

Osvežite in odišavite stopala s Pedibonom

Zlasti po kopeli in kadar koli si zaželite, s pritiskom na razpršilko izdelek Pedibon nanesite na podplat in nart ter poskrbite, da bodo stopala v formi, osvežena in odišavljena zahvaljujoč formuli, bogati z rastlinskimi sestavinami, ki preprečujejo potenje (kot sta izvleček hrasta in naravni kompleks z žajbljem, ki deluje kot dezodorant) in osvežilnimi sestavinami, kot so eterična olja dveh vrst mete in njeni derivati. 

3. korak

Poskrbite, da bodo stopala gladka in mehka s Pedicream kremo za noge

In za konec, edinstvena mehčalna nega, masaža s Pedicream kremo za noge, bogato z rastlinskimi olji, izvlečki in eteričnimi olji. Pri razpokah in otrdelosti je koža takoj bolj žametna ter zaščitena na mestih, nagnjenih k otiščancem ali žuljem ter hkrati obdana s poživljajočim ugodjem. Poskusite jo tudi kot večerni obkladek in zjutraj bodo stopala sveža in mehka. 

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.