Naravna tradicija, način in modrost.

Krema termalni fango, nova in že nepogrešljiva

Spoznajte njeno neverjetno učinkovitost: besedo smo predali tistim, ki so jo že poskusili

Ali iščete naravno in edinstveno rešitev za povrnitev dobrega počutja v številnih situacijah?

 Sedaj lahko inovativno rešitev najdete v izdelku, v oblikovanje katerega je Justov laboratorij vložil vso svojo dediščino znanja, tj. Krema termalni fango.   

Gre za visoko koncentriran in večnamenski izdelek, izjemno praktičen in prijeten za uporabo, ki kožo pomirja in ji podarja olajšanje za takojšnje dobro počutje v številnih situacijah.  

Navdih za oblikovanje Kreme termalni fango

izvira iz zelo stare terapevtske metode, tj. iz fangoterapije, ki zajema uporabo kombinacije posebnih vrst glin in vode z namenom podarjanja blagodejnih učinkov v primeru številnih neprijetnosti: pomaga na primer nuditi olajšanje koži na mestih, kjer se pojavlja napetost v mišicah in sklepih, izboljša njeno stanje in je koristna v primeru zadrževanja vode.  

Gre za starodavno tradicijo

 na področju dobrega počutja, ki jo Justov laboratorij dobro pozna in ker spoštuje njeno učinkovitost in vsestranskost, je prav v njej našel navdih za »zgodovinski korak« v svoji zgodbi oblikovanja izvrstnih izdelkov, ki temelji na približno 90-letnem poznavanju aromaterapije in hidroterapije.

In zato je Krema termalni fango edinstvena: njeno srce iz blata Mrtvega morja in zelene gline se »aktivira« s pomočjo izjemno čiste švicarske termalne vode, njegov učinek pa je še okrepljen s kombinacijo skrbno izbranih rastlinskih sestavin.

Rezultat? Izjemen učinek pomirjanja, zaščite in povrnitve ravnovesja na koži, ki je nepogrešljiv v številnih situacijah! Na primer …  

»V boju proti celulitu

... poskušam paziti na prehrano in skrbeti, da sem redno telesno aktivna. In seveda so tu še moji kozmetični zavezniki Just! Redno uporabljam izdelka za preoblikovanje telesa, sedaj pa sem odkrila še en odličen izdelek: obloga s Kremo termalni fango, ki jo nanesem na kritične predele, mi podari takoj bolj gladko, čvrsto in sijočo kožo

Maša, 27 let, učiteljica

»Od vedno se borim z luskavico.

Kdor jo ima, dobro ve, kako je nadležna in kako lahko vpliva na vsakodnevno življenje, posebej na odnose z drugimi: zato sem z velikim navdušenjem sprejela priporočilo za uporabo Kreme termalni fango. Je čudovita pomoč koži celega telesa, od nog do glave: sedaj ne morem več brez nje!«  

Janja, 52 let, pisarniška uslužbenka

»Zelo rada telovadim ...

in lahko se zgodi, da se domov vrnem z nategnjeno mišico ali udarnino, medtem ko se moj mož neprestano pritožuje nad klasičnimi starostnimi tegobami. S pomočjo svoje svetovalke Just sva z zadovoljstvom kot pomoč poskusila tudi novo Kremo termalni fango

Anamarija, 65 let, upokojenka

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.