Naravna tradicija, način in modrost.

»Genialne rešitve« za najlepšo pomlad

Tu je dobrodelni mini set letošnje pomladi!

Za številne zveste stranke je to promocija, ki je nikoli ne zamudijo … za druge, ki Justa še ne dobro poznate, pa idealna priložnost, da poskusite izbor top izdelkov, odličnih za uporabo prav v obdobju trajanja promocije: to je vedno znova težko pričakovana posebna prodaja dobrodelnega mini seta, ki je sedaj končno na voljo, a le za kratek čas!

Dobrodelni mini set, ki smo ga pripravili za leto 2021, vključuje dve kremi v posebnem pakiranju, ki sta med najbolj poznanimi in priljubljenimi (Pedicream kremo za noge in Ognjičevo kremo), in izdelek, ki sicer ni na voljo v redni prodaji, t. j. Olje guduči roll-on. Izdelki so shranjeni v kozmetični torbici v obliki srca, ki setu doda še kanček očarljivosti več.

Letošnji dobrodelni mini set nosi ime »Genialne rešitve«, saj vključuje izdelke, ki za preživljanje pomladi tako doma kot na prostem prinašajo prav to, genialne odgovore na zahteve vaše kože.

Olje guduči roll-on … zares genialna zadeva!

Izdelek, ki je v tem setu ekskluzivno na voljo v 5–mililitrskem pakiranju, je mešanica rastlin, ki jo morate vedno imeti s seboj, saj koži prinaša vso svojo blagodejnost s pomočjo praktičnega aplikatorja roll-on. Kombinacija izvlečka rastline guduči in raznih eteričnih olj (kot so olje limete, limone, lavandina in rožmarina) oblikuje mešanico dišav s poživljajočim in krepčilnim učinkom. Izdelek je nepogrešljiv za izboljšanje koncentracije in povrnitev pravega zagona v najtežjih trenutkih, je pravi koncentrat vitalnosti za premagovanje utrujenosti in spodbujanje pravega naboja in energije … zares genialna zadeva!

Pedicream krema za noge, nepremagljiva učinkovitost za vaša stopala

Pedicream krema za noge, nepremagljiva učinkovitost za vaša stopala

Izjemno popularna »Justova krema za noge« (30 ml) je priljubljena med številnimi uporabniki zaradi svojega mehčalnega učinka, preverjene učinkovitosti v primeru razpokane in trde kože ter otiščancev in čudovitega osvežilnega in poživljajočega občutka, ki podarja takojšnje olajšanje. Vse to omogoča popolna sinergija eteričnih olj in rastlinskih izvlečkov, ki pomirjajo in obnavljajo, v kombinaciji z izjemno hranilnimi rastlinskimi olji. Uporabljajte jo redno, da bodo vaša stopala zasijala kot glavna zvezda prihajajoče pomladi: dobro počutje, svežina, lepota, mehkost in udobje … z eno besedo: Pedicream!

Ognjičeva krema, prijateljica vaše pomladi

Tretja »genialna rešitev«, ki jo prinaša dobrodelni mini set, je Ognjičeva krema (30 ml), ki je med najbolj priljubljenimi kremami z aktivnim delovanjem na koži, saj kožo nahrani, pomirja in krepi zaradi poznanih blagodejnih lastnosti ognjiča, slezenovca in ameriškega slamnika. Moč narave je skoncentrirana v njenem osrčju rastlinskih izvlečkov: v zeliščarski tradiciji velja rastlina ognjiča za nenadomestljivo v primeru pordele kože. Začnite jo uporabljati takoj: poletje boste pozdravili s kožo v top formi, pripravljeno na božanje sončnih žarkov!

Kozmetična torbica, doma in vsepovsod

Takšen izbor izdelkov se lahko kombinira le s prav tako izjemnim dodatkom! Kozmetična torbica, ki dopolnjuje letošnji dobrodelni mini set, je narejena iz tkanine ripstop v meliranem videzu, je podložena in opremljena z ročajem in tako uporabna tudi na potovanjih. Zaradi njenega vsestranskega stila jo lahko postavite na omarico v kopalnici ali kozmetično mizico: odlična je za ljubitelje praktičnosti, lahko pa si z njeno pomočjo doma ustvarite tudi »srčni kotiček« s svojimi priljubljenimi kozmetičnimi izdelki Just ali drugimi drobnarijami. 

Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.