Eterična olja

Eterično olje Energy+

Kapljica za kapljico pravi tonus na harmoničen način

10 ml

Kako deluje

Mešanica eteričnih olj 6 rastlin, poznanih bo izvrstnih kozmetičnih lastnostih.
Z dodatkom mleku za telo ali izdelku za kopanje ali prhanje vsak ritual za dobro počutje kože naredi bolj blagodejen in prijeten: koža postane bolj čvrsta in prožna, medtem pa se vzdušje prepoji z njegovim posebnim iskrivim a blagim vonjem, ki podarja občutke pozitivnosti in želje po bivanju v harmoniji z drugimi.

Kdaj se uporablja

Ko potrebujemo pravi naboj in več tonusa, ko vsakodnevne skrbi lahko vplivajo na našo bistrost in dobro voljo.
Za ustvarjanje pravega vzdušja v znamenju harmonije, na primer za prijetnejše bivanje in delo v stiku z drugimi.
Za ohranjanje pozitivnosti na višku, na primer med napornim dnevom, pa tudi med daljšimi potovanji.

Sinergija narave na koži

Eterično olje Energy+ je nastalo z izvirnim kombiniranjem eteričnih olj, ki povrnejo vitalnost (limone, limete, limonske trave in njivske mete), in olj, ki podarjajo harmonijo (pomaranče in citronele). Blagodejna sinergija, ki deluje postopoma in popolnoma uravnoteženo: iskrive citrusne note se povežejo s tistimi slajšimi in tako prispevajo k občutku dodatne energije, na kar navezuje tudi ime izdelka.

Zakaj je tako posebno

Za celotno linijo eteričnih olj Just izbira samo eterična olja, pridobljena iz rastlin, ki se pridelujejo v njihovem naravnem okolju, so izjemno čista in visoko kakovostna: prav zato so bogata z zares izvrstnimi funkcionalnimi snovmi in lahko najbolje izražajo blagodejne lastnosti narave za našo kožo in voh.
Ni slučaj, da sta med vsebovanimi citrusi prav limona in sladka pomaranča, dve prvovrstni sestavini, ki odlično predstavljata izvrstnost, skupno vsem Justovim rastlinam: in če je prvo odlikuje izključno italijanski izvor in je njena kakovost poznana po vsem svetu, je druga priznana v fitokozmetiki po svojih sposobnostih »povrnitve sonca«, s čimer koži in razpoloženju povrne dobro počutje.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ