Eterična olja

Olje 31

Edinstveno in izvirno dobro počutje v vsaki kapljici

75 ml

Kako deluje

Mešanica čistih eteričnih olj, obogatena z rastlinskimi izvlečki: vsebuje kar 31 rastlin, izbranih in povezanih v znamenju največje modrosti v ikonični izdelek, ki poudarja njihove pomirjevalne, čistilne, poživljajoče in krepčilne lastnosti in sprošča značilen balzamični vonj.
Olje 31 Just je osvojilo že na milijone zvestih uporabnikov po vsem svetu s svojo edinstveno učinkovitostjo, ki omogoča, da si hitro povrnemo čudovit občutek splošnega dobrega počutja v številnih situacijah zaradi brezmejnih možnosti uporabe: primerno je za sprostilne masaže, če ga dodamo kremi, mleku ali olju za masažo, tople kopeli, če ga kanemo v izdelek za kopel, razredčeno tudi za grgranje za ustno higieno, z njim pa lahko z balzamično noto obogatimo tudi parne kopeli za lajšanje dihanja.

Kdaj se uporablja

Vsak dan, na številne uporabne in prijetne načine.

Sinergija narave na koži

Z rojstvom Olja 31 je Justovo znanje na področju oblikovanja sestav doseglo svoj vrhunec s popolnim zlitjem narave, tradicije in znanosti: popolna in svojevrstna sinergija, v kateri se največja čistost in koncentracija funkcionalnih snovi izražata v visoko učinkovitem izdelku.
Dediščina Justovega zeliščarskega znanja je ustvarila izdelek, ki se je zasidral v srca številnih generacij: njegova skrivnost je shranjena v sposobnosti izbiranja, obdelovanja, doziranja in mešanja popolnoma čistih in koncentriranih naravnih sestavin, katerih delovanje se medsebojno plemeniti.
Njegovih 31 rastlin je poznanih (sivka, melisa, materina dušica, evkalipt, žajbelj in številne druge), njihova kombinacija pa je izvirna in ostaja skrivnost.
Desetletja se izvirna sestava ni spreminjala, ta pa še danes predstavlja popolno zvezo, ki poveličuje lastnosti vsake od 31 rastlin, ki jo sestavljajo, v znamenju kontinuitete, ki od vedno prinaša blagodejne učinke ljudem.

Zakaj je tako posebno

Je največja stvaritev Ulricha Jüstricha, švicarskega ustanovitelja podjetja Just, ki je navdih našel v svoji deželi, v švicarskem kantonu Appenzell: čudovita pokrajina, bogata z rastlinami, polnih blagodejnih lastnosti, preučevanih skozi stoletja, vrt zdravilnih zelišč na prostem ob Bodenskem jezeru.
Iz najbujnejše narave se je porajal zmagovalni navdih za mešanico rastlin z največjim blagodejnim učinkom za povrnitev in ohranjanje dobrega počutja vsak dan: izjemno visoka učinkovitost, zaradi katere je ta izdelek postal prava ikona, edinstvena in izvirna.
Prav zato ga ni mogoče posnemati: na trgu je veliko zeliščnih olj, toda Olje 31 Just odlikuje neprimerljiva izvrstnost, ki se občuti takoj, v vsaki kapljici.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ