Eterična olja

Eterično olje proti stresu

Popolno ravnovesje med vedrino in storilnostjo

10 ml

Kako deluje

Mešanica 15 eteričnih olj, povezanih tako, da medsebojno plemenitijo svoje lastnosti pomirjanja in poživljanja.
Z dodatkom kremi, mleku za telo, olju ali izdelku za kopanje ali prhanje pomaga vrniti v ravnovesje kožo, ki je utrujena, ugasla in brez tonusa, medtem ko sprošča značilen blago balzamičen vonj, ki deluje pozitivno na vzdušje: s svojimi notami, ki povrnejo ravnovesje, prispeva k miru v primeru napetosti in hkrati vzbuja vitalnost proti občutkom utrujenosti in apatiji.

Kdaj se uporablja

Vsak dan in kadar koli tekom dneva, ko želimo koži povrniti ravnovesje, ki si ga lahko namenimo tudi z masažo, ko se počutimo bolj napete in zakrčene.
Medtem ko pozitivno deluje na kožo, prija tudi zaradi njegovega vonja, ki je blagodejen posebej v situacijah stresa alisprememb, v bolj napornih in burnih obdobjih, ko smo nagnjeni k nihanju razpoloženja, kar negativno vpliva na splošno dobro počutje.
Idealno tako pred spanjem kot zjutraj, saj po eni strani prispeva k sproščujoči noči, po drugi pa podpira naravno »polnjenje baterij« ob bujenju.

Sinergija narave na koži

Eterično olje proti stresu ohranja v popolnem ravnovesju eterična olja 7 rastlin s sprostilnim učinkom (sivka, atlaška cedra, krvomočnica, kamilica, damaščanska vrtnica, hmelj in melisa) in 8 s poživljajočim učinkom (meta, evkalipt, citronela, rožmarin, bazilika, komarček, brin in rdeči bor):
Tako edinstven sinergija, ki v popolnem ravnovesju povezuje vse njihove blagodejne lastnosti, pa tudi cvetlične in zeliščne note.

Zakaj je tako posebno

Za celotno linijo eteričnih olj Just izbira samo eterična olja, pridobljena iz rastlin, ki se pridelujejo v njihovem naravnem okolju, so izjemno čista in visoko kakovostna: prav zato so bogata z zares izvrstnimi funkcionalnimi snovmi in lahko najbolje izražajo blagodejne lastnosti narave za našo kožo in voh.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ