Eterična olja

Novost Eterično olje meta

Več svežine in energije s 3 vrstami mete

10 ml

Kako deluje

Eterično olje, pridobljeno s parno destilacijo iz odlično uravnotežene kombinacije 3 vrst mete: ekskluzivna mešanica, ki omogoča eterično olje harmoničnih not in tako poudari lastnosti vsake od rastlin, mi pa jih lahko izkoristimo na najboljši način.
Z dodatkom kremi, mleku za telo ali izdelku za kopanje ali prhanje kožo osveži, ji podari vitalnost in olajšanjezaradi bogate vsebnosti krepčilnih snovi, hkrati pa sprošča posebej uravnotežen in prijeten vonj mete, ki pripomore k občutku poživljanja.

Kdaj se uporablja

Za kanček svežine na koži, ki prija poleti, pa tudi sicer med letom, zlasti ko veliko časa preživimo v statičnih položajih in občutimo težke noge.
Zaradi krepčilnih not mete je idealno za študente in delavce, ki morajo ohranjati svojo koncentracijo visoko, za tiste, ki opravljajo fizično delo in tiste, ki se na splošno soočajo z zahtevnimi trenutki.
Je zelo priljubljeno med potovanji, predvsem z avtomobilom, saj vonj mete ponuja dobro podporo proti občutku slabosti, poleg tega pomaga s svojim krepčilnim učinkom ohranjati pozornost med vožnjo.

Sinergija narave na koži

Justov laboratorij je skrbno izbral 3 vrste mete, ki delujejo med seboj v sinergiji, ustvarjeni z namenom podarjanja bolj uravnoteženih, blagih in harmoničnih not, da bi bolje izkoristili specifične aromaterapevtske lastnosti vsake od rastlin.
Njihove note se povezujejo za še bolj popoln krepčilni učinek: poprova meta je cenjena zaradi sposobnosti spodbujanja koncentracije in bistrosti, klasasta meta kot podpora vsem vrstam fizičnih aktivnosti, njivska meta pa zaradi podarjanja olajšanja v primeru fizičnega ali psihičnega stresa.

Zakaj je tako posebno

Za celotno linijo eteričnih olj Just izbira samo eterična olja, pridobljena iz rastlin, ki se pridelujejo v njihovem naravnem okolju, so izjemno čista in visoko kakovostna: prav zato so bogata z zares izvrstnimi funkcionalnimi snovmi in lahko najbolje izražajo blagodejne lastnosti narave za našo kožo in voh.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ