Lavandula
angustifolia
Just-etericna-olja-etericno-olje-sivka

Eterična olja

Eterično olje sivka

Francoska sivka, ki diši po vedrini

10 ml

Kako deluje

Eterično olje, pridobljeno z natančnim postopkom destilacije sivkinih cvetov, rastline, poznane po pomirjevalnih lastnostih za kožo in po vonju, cenjenem zaradi njegovih sposobnosti sproščanja, ki pomaga k vedrini in boljšemu spanju.

Kdaj se uporablja

Za pomirjanje kože in nežno podarjanje olajšanja v primeru nečiste kože, manjših kožnih neprijetnosti ali rdečice, tudi po pikih žuželk.
Za aromatično masažo, ki preko kože podarja globoko sprostitev: če ga dodamo olju ali kremi, ima pozitiven učinek v primeru napetosti.
Odlično tudi ob koncu dneva, dodamo ga na primer najljubšemu izdelku za sprostilno kopel ali mleku za telo za masažo, ki nas pripravi na spanje.

Sinergija narave na koži

Surovina Justovega eteričnega olja je prvovrstna: sivka, ki prihaja izključno iz Francije, natančneje iz Provanse, in slovi po celem svetu. Njeni cvetovi se pobirajo z vso skrbnostjo in takoj ko zacvetijo, saj to zagotavlja najvišjo koncentracijo blagodejnih snovi, tj. »balzamični čas«. Za približno 1 kg eteričnega olja je treba destilirati 100 kg sivkinih cvetov: izjemen koncentrat torej, kar še dodatno potrjuje izvrstnost tega izdelka.

Zakaj je tako posebno

Za celotno linijo eteričnih olj Just izbira samo eterična olja, pridobljena iz rastlin, ki se pridelujejo v njihovem naravnem okolju, so izjemno čista in visoko kakovostna: prav zato so bogata z zares izvrstnimi funkcionalnimi snovmi in lahko najbolje izražajo blagodejne lastnosti narave za našo kožo in voh.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ