Eucalyptus
globulus
Just-etericna-olja-etericno-olje-evkaliptus

Eterična olja

Eterično olje evkaliptus

Balzamična čistost, idealna za hladne dni

10 ml

Kako deluje

Mešanica čistih eteričnih olj na osnovi eteričnega olja evkalipta in obogatena z izvlečkom ameriškega slamnika.

Zaradi edinstvene sinergije Eterično olje evkaliptus močno prija koži, saj vsebuje kombinacijo sestavin s poživljajočim učinkom na kožno mikrocirkulacijo, hkrati pa prispeva čutilu za voh blagodejne lastnosti svojih močno balzamičnih rastlin.

Zadostuje nekaj kapljic, da topla kopel postane še bolj blagodejna, če jih razredčimo v izdelku za kopel, ali pa jih dodamo vodi za parno kopel obraza ali grgranje, ki se ga poslužimo ob prvih znakih neprijetnosti: na ta način je poživljajoča moč vode še dodatno oplemenitena z blagodejnimi lastnostmi rastlin in njihovim vonjem, ki sprošča vzdušje balzamične čistosti.

Kdaj se uporablja

Kadar koli, zlasti v obdobjih, ki so po naravi napornejša, kot je menjava letnih časov, še posebej obdobje na poti proti zimi.

Za tiste, ki se veliko časa zadržujejo v zaprtih in obljudenih prostorih, saj vanje vnese vonj po čistem in svežem.

Za tiste, ki potrebujejo občutek krepitve, na primer med okrevanjem po bolezni.

Sinergija narave na koži

Osrčju iz eteričnega olja evkalipta, vsebovanega v visoki koncentraciji, je Just dodal 5 eteričnih olj (rožmarina, poprove mete, njivske mete, lavandina in pomaranče) in izvleček ameriškega slamnika za boljšo podporo imunskemu sistemu: na ta način je na najboljši način izpostavil njegove blagodejne lastnosti in poskrbel za še bolj uravnoteženo sestavo.

Zakaj je tako posebno

V osnovo mešanice je Justov laboratorij vključil eterično olje, pridobljeno iz listov evkalipta z občutljivim postopkom parne destilacije. To predstavlja namreč nepogrešljivo sestavino za povrnitev dobrega počutja, predvsem z zimo pred vrati, Just pa se je zanjo odločil zaradi visoke vsebnosti evkaliptola in drugih močno balzamičnih funkcionalnih snovi.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ