Melaleuca
alternifolia
Just-etericna-olja-etericno-olje-tea-tree

Eterična olja

Eterično olje tea tree

Kanček čistosti za vso družino

10 ml

Kako deluje

Eterično olje, pridobljeno z destilacijo listov drevesa tea tree, obogateno s še drugima dvema eteričnima oljema (manuke in rozaline).
Zaradi te izjemne sinergije z dodatkom kremi kožo še bolj intenzivno in hkrati nežno čisti in pomirja.

Kdaj se uporablja

V številnih situacijah, ko je potreben kanček čistosti: na koži v primeru nečistoč ali nagnjenosti k aknam, pa tudi kot podpora čistilom za higieno doma.
Kot kozmetični zaveznik zelo prija tudi koži v primeru kožnih neprijetnosti, kot je herpes, ki je pogost v stresnih obdobjih ali med okrevanjem, značilnih ob menjavi letnih časov, pri glivičnih obolenjih in manjših kožnih vnetjih.

Sinergija narave na koži

V osrčju izdelka je sestavina edinstvene kakovosti, tj. eterično olje tea tree, rastline avstralskega izvora, ki uživa na področju fitoterapije celo tisočletni sloves.
Blagodejne lastnosti tega eteričnega olja danes potrjujejo tudi ustrezne znanstvene študije: so namreč številne in v stalnem porastu študije v podporo njegovemu delovanju v primeru kožnih vnetij in neprijetnosti virusnega, bakterijskega in glivičnega izvora.
To omogoča njegovo bogastvo snovi z močnim protimikrobskim učinkom, njihova vsebnost pa mora ustrezati določenim odstotkom, ki jih narekuje avstralska vlada v okviru standarda kakovosti eteričnega olja tea tree.
Sestavina, ki jo uporablja Just, ni omejena na spoštovanje teh številk, pač pa vsebuje celo višji odstotek, kot je naveden v določilih: njihova popolna uravnoteženost, poleg seveda sinergije celotne sestave izdelka, ki vključuje kombinacijo z eteričnima oljema manuke in rozaline v idealnih razmerjih, določa visoko učinkovitost in izjemno nežnost izdelka.
To pa ni vse: eterično olje Just prihaja iz avstralskega podjetja za ekstrakcijo eteričnih olj, poznanega po spretnem povezovanju tradicije in tehnologije z namenom zagotavljanja najboljše kakovosti.

Zakaj je tako posebno

Za celotno linijo eteričnih olj Just izbira samo eterična olja, pridobljena iz rastlin, ki se pridelujejo v njihovem naravnem okolju, so izjemno čista in visoko kakovostna: prav zato so bogata z zares izvrstnimi funkcionalnimi snovmi in lahko najbolje izražajo blagodejne lastnosti narave za našo kožo in voh.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ