Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Gel za vene

Pomiritev in osvežitev za bolj lahkotne, čvrste in prožne noge

100 ml

Kako deluje

Za kožo naših nog: takojšnje olajšanje in občutek dolgotrajne lahkotnosti.
Gel za vene podarja kanček dobro uravnotežene svežine, ki prija v vseh letnih časih.
Poleg tega ima dodano vrednost, saj med uporabo koži podarja sijaj zaradi vsebnosti mineralnih pigmentov.

Kdaj se uporablja

Ko nenehno čutimo izrazit občutek otečenih, težkih in utrujenih nog.
Zelo priporočljiv poleti in v vseh situacijah, ko nas ta občutek najbolj daje.
Idealen za tiste, ki pri svojem delu vedno stojijo ali sedijo, ali kot prijetna kozmetična podpora v primeru statičnega načina življenja.
Zelo priljubljen med ženskami, ki rade izpostavljajo svoje noge, saj je koristen tudi v kombinaciji s tretmaji proti celulitu.

Sinergija narave na koži

Justov laboratorij je z odličnim zeliščarskim znanjem povezal svoje poznavanje zadnjih novosti na področju kozmetologije: v tem izdelku povezuje rastline, ki so po tradiciji poznane po blagodejnem učinku za noge, kot sta lobodika in divji kostanj, z inovativnimi sestavinami, kot je majnica, ki je v tem primeru prvič v Evropi prisotna v kozmetičnemu izdelku.
Rastlino, značilno za švicarske planine, je Just izbral zaradi njene bogate vsebnosti pomirjevalnih in antioksidativnih snovi in sposobnosti podpore prožnosti kožne mikrocirkulacije: da bi kar se da izpostavili njene blagodejne lastnosti, se Justova majnica prideluje na ekskluzivnih nasadih, ki se obdelujejo v sodelovanju s prebivalci švicarskega kantona Valais ob spoštovanju strogih ekoloških pogojev.
Osrčju sestave so dodane še druge osvežilne in zaščitne sestavine, kot sta alga spirulina in kompleks izbranih eteričnih olj, za bolj prožne, prijetno sveže in lahkotne noge.

Zakaj je tako posebno

Zelo priljubljen izdelek tudi za naše čute: njegova prijetna tekstura kremnega gela, ki se hitro vpija, omogoča hiter nanos s kratko masažo, za takojšen občutek sveže lahkotnosti.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ