Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Sivkina krema

Pomiritev in olajšanje za kožo in voh

100 ml

Kako deluje

Kožo pomirja, medtem pa sprošča značilen vonj sivkinih cvetov, ki pripomore k vzdušju umirjenosti.
Z masažo na koži zagotavlja učinek močne sprostitve in pomirjanja, hkrati pa je zelo nežna: posebej prija ob koncu dneva kot ritual za dobro počutje za celo družino.

Kdaj se uporablja

Primerna za pomirjanje razdražene kože zaradi vpliva zunanjih dejavnikov, kot so piki žuželk.
Ko kožo prizadenejo napetosti zaradi stresa, na primer na predelu ramen in vratu.
Kadar koli tekom dneva, posebej pa zvečer, za masažo, ki pripomore k boljšemu počitku: nepogrešljiva, ko težko zaspimo, kar je značilno v obdobjih menjave letnih časov ali ko smo nemirni.

Sinergija narave na koži

Njena sinergija sestavin je zares izvrstna: izjemno čisto eterično olje sivke, ki prihaja s svojega idealnega ozemlja, Provanse.
Just je to sivko izbral zaradi njenih blažilnih in pomirjevalnih lastnosti tako za kožo, saj vsebuje izvrstne funkcionalne snovi v primeru manjših kožnih vnetij, kot voh, saj njen vonj sprošča občutke sprostitve in pomirjanja.
Sivki je dodal še dve izjemno pomirjevalni sestavini, virginski nepozebnik in alojo, ter druge pomirjevalne in zaščitne snovi, kot tiste, ki sestavljajo naravni vlažilni faktor: popolna sinergija, zaradi katere je sestava še bolj nežna, primerna tudi za otroško kožo.

Zakaj je tako posebno

Izdelek, ki osvaja uporabnike s svojo polno teksturo: bogata osnova s hranilnim in mehčalnim učinkom odlično varuje visoko vsebnost eteričnega olja sivke s sugestivnim vonjem, s čimer koži zagotavlja podaljšano sproščanje njegovih izvrstnih blagodejnih lastnosti.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ