Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Krema materina dušica

Balzamične note za lažje dihanje

100 ml

Kako deluje

Krema, bogata z rastlinami s poživljajočim učinkom, koži podarja takojšen občutek poživljanja in predstavlja dobro kozmetično pomoč za preprečevanje in podarjanje olajšanja v primeru prehladnih tegob.
S hitro masažo na koži sprošča močen balzamični vonj, ki pripomore k takoj lažjemu dihanju.

Kdaj se uporablja

Nepogrešljiva vse od začetka prvega mraza.
Ko so zaradi ostrih temperatur, nihanja vremena ali klimatskih naprav prehladne tegobe pogostejše, za odlično kozmetično pomoč na koži.

Sinergija narave na koži

Krema materina dušica je poznana po svoji bogati vsebnosti eteričnega olja materine dušice.
Justov laboratorij dobro pozna njeno vrednost v zeliščarski tradiciji, ki ceni njene zaščitne, krepčilne, čistilne in balzamične lastnosti, zelo koristne za preprečevanje značilnih neprijetnosti, ki so posledica izpostavljanja mrazu, pa tudi za podarjanje olajšanja, ko je to potrebno: že ob prvem nanosu na kožo izdelek sprosti svoj značilen balzamični vonj, ki pripomore k občutku svobodnega dihanja.

Zakaj je tako posebno

Krema materina dušica je bogata in polna kot nekdanje zdravilne pomade in njeno koncentrirano osrčje iz eteričnega olja materine dušice z močnim balzamičnim učinkom je odlično podprto z drugimi rastlinami, ki krepijo in poživljajo, kot so evkalipt, bor in rožmarin.
Njihove blagodejne lastnosti se v največji meri izražajo v kombinaciji z mehčalno osnovo iz rastlinskih snovi, bogatih s sestavinami, ki prispevajo k zaščiti vsebnosti eteričnih olj v izdelku, s tem pa pripomorejo k podaljšanemu sproščanju na kožo in še poudarijo njegov aromatski učinek.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ