Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Krema za roke kamilica

Zaščitna »rokavica« za izjemno mehke roke

100 ml

Kako deluje

Medtem ko kožo nahrani in močno vlaži, jo tudi krepi.
Z majhno količino roke ovije v tanek zaščitni sloj, ki jo varuje prej napadi zunanjih dejavnikov in preprečuje morebitna vnetja in rdečico.
Rezultat je neverjeten: »rokavica«, ki ovije kožo in jo globinsko nahrani, za vedno mehke, navlažene in zaščitene roke.

Kdaj se uporablja

V vseh letnih časih: pozimi je koža izpostavljena mrazu in vetru, poleti soncu in vročini, vsak dan pa čuti posledice vpliva dejavnikov iz okolja.
Kadar koli preko dneva in še posebej po vsakem umivanju ali uporabi razkužil.
Idealna kot obloga zvečer pred spanjem, tako se zjutraj zbudimo z zelo prožno kožo, in zjutraj, da rokam zagotovimo dolgotrajno zaščito.
Nepogrešljiva za tiste, ki delajo na prostem ali veliko časa preživijo na svežem zraku.
V situacijah, ki lahko poškodujejo kožo rok, na primer pri raznih »ustvarjalnih« podvigih, vrtnarjenju, čiščenju ali ko uporabljamo gumijaste rokavice.

Sinergija narave na koži

V njeni bogati sestavi na osnovi hranilnih rastlinskih olj se izbrane sestavine povezujejo z namenom ciljanega delovanja zaščite pred izsušitvijo.
Ena takih je na primer kamilica, prisotna v obliki izvlečka, kateremu je dodana izvrstna funkcionalna sestavina, vsebovana v njenem eteričnem olju, za še večji učinek pomirjanja in blaženja rdečice.
Just pa je dodal še specifično sestavino, izbrano prav zaradi njenega zelo močnega pomirjevalnega učinka, tj. šentjanževka: njen izvleček odlično podpira kamilico pri takojšnji krepitvi kožne bariere, kar je nepogrešljivo tudi v primeru manjših vnetij.

Zakaj je tako posebno

Bogata tekstura kreme roke ovije z namenom ustvarjanja naravne zaščite proti suhosti, medtem ko specifičen kompleks naravnih sestavin, ki je podoben naravnemu vlažilnemu faktorju kože, deluje kot spužva in zadržuje vsebnost vlage v koži.
Poleg tega sestava, ki združuje osrčje izvrstnih rastlinskih izvlečkov z osnovo oljnatih sestavin, omogoča počasno in podaljšano sproščanje blagodejnih lastnosti rastlin za dolgotrajno učinkovitost.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ