Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Kremni gel arnika in vražji krempelj

Kozmetična zaveznica za boljšo mobilnost

100 ml

Kako deluje

Kremni gel, ki pomirja, ščiti in krepi kožo, primeren pa je tudi za podarjanje takojšnjega olajšanja, ko je koža izpostavljena vplivom hladnega vremena. Poleg tega podpira predele kože, kjer se pojavljajo napetosti v mišicah in sklepih.
Nanesemo ga z nežno masažo, se hitro vpija in deluje blagodejno na te predele.

Kdaj se uporablja

Ko svoboda gibanja potrebuje pomoč, na primer zaradi mraza ali nihanja temperature, ki povzročata občutek togosti in zakrčenosti.
Z redno uporabo predstavlja odličnega kozmetičnega zaveznika v podporo gibljivosti.

Sinergija narave na koži

Arnika iz Evrope, vražji krempelj iz Afrike in bosvelija iz Azije: Justov laboratorij je ta izdelek ustvaril z združitvijo izvirne sinergije med nekaterimi naravnimi sestavinami z blažilnim učinkom, ki veljajo za izjemno aktivne in so priznane v svetovnem merilu, poznane v zeliščarski tradiciji po celem svetu po njihovi učinkovitosti v primeru tegob, povezanih z mišicami in sklepi.
Glavnima sestavinama, po katerih izdelek nosi tudi ime, je namreč dodana bogata vsebnost bosvelije, ki je prisotna tako v obliki izvlečka kot eteričnega olja, s čimer podpira sposobnost blaženja neprijetnega občutka in pripomore k svobodnejšemu gibanju.

Zakaj je tako posebno

Glavne rastline so vsebovane v visoki koncentraciji v obliki izvlečkov najvišje kakovosti.
Njihova izvrstnost omogoča ohranjanje koncentracijo aktivnih snovi edinstvene kakovosti, ki delujejo takoj in ciljano zaradi teksture kremnega gela, zaradi katere je uporaba izdelka praktična in hitra.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ