Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Krema tea tree

Zaščita in ravnovesje proti kožnim spremembam

100 ml

Kako deluje

Zaščitna krema, ki močno čisti in povrne ravnovesje koži, izpostavljeni zunanjim vplivom, kot so na primer mikroorganizmi (glivice in bakterije).

Je popolna za vso družino, ker je učinkovita in hkrati zelo nežna na koži.

Kdaj se uporablja

Ko je potreben preventivni in podporni učinek za kožo, ki je izpostavljena glivičnim in drugim manjšim vnetjem, na primer ob obiskovanju bazena in fitnesa.

Blaži in pomirja občutek srbečice in neprijetnosti, ki običajno spremljata kožne tegobe, kot so luskavica, ekcemi in dermatitis.

Primerna je tudi za kožo, nagnjeno k pojavu herpesa, ki je pogosto povezan z obdobji stresa in menjavo letnih časov.

Priporočljiva tudi v primeru nečiste in k aknam nagnjene kože.

Sinergija narave na koži

Sestavo kreme oblikuje mehčalna in zaščitna osnova iz rastlinskih olj soje in koruze, obogatena z visoko vsebnostjo rastlinskih izvlečkov in eteričnih olj.
Eterično olje tea tree se povezuje z eteričnima oljema manuke in rozaline, rastlin, poznanih po njihovem pomirjevalnem učinku v primeru napadov bakterij, saj ne le povečujeta zaščitnega učinka na koži, pač pa še dodatno izboljšajta prijaznost koži.
Dodatek izvlečkov kamilice, žajblja, šentjanževke, rmana in navadnega sleza pa izdelek naredi izdelek še bolj nežen in poveča njegov učinek pomirjanja in podpore koži, izpostavljeni zunanjim vplivom, pri čemer spodbuja njeno naravno regeneracijo.

Zakaj je tako posebno

V osrčju njegove blagodejne sestave je bogastvo izvrstnih rastlinskih sestavin, med katerimi izstopa glavna sestavina: eterično olje tea tree.
Na področju fitoterapije uživa ta rastlina avstralskega izvora celo tisočletni sloves zaradi lastnosti njenega eteričnega olja, ki so jih v sodobnih časih potrdili tudi z ustreznimi znanstvenimi študijami: danes obstaja namreč preko 1600 študij, ki potrjujejo delovanje tega eteričnega olja v primeru kožnih vnetij in neprijetnosti virusnega, bakterijskega in glivičnega izvora.
To omogoča njegovo bogastvo snovi z močnim protimikrobskim učinkom, njihova vsebnost pa mora ustrezati določenim odstotkom, ki jih narekuje avstralska vlada v okviru standarda kakovosti eteričnega olja tea tree. Sestavina, ki jo uporablja Just, ni omejena na spoštovanje teh številk, pač pa vsebuje celo višji odstotek, kot je naveden v določilih: njihova popolna uravnoteženost, poleg seveda sinergije celotne sestave izdelka, določa visoko učinkovitost in izjemno nežnost Kreme tea tree Just.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ