Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Ognjičeva krema

Moč in zaščita za kožo v vseh letnih časih

100 ml

Kako deluje

Močno nahrani kožo s svojo bogato vsebnostjo rastlinskih olj in hkrati pripomore k njeni naravni regeneraciji.
Njena sestava z zaščitnim in mehčalnim učinkom je učinkovita za pripravo kože na izzive posameznih letnih časov, tako na zimski mraz kot poletno sonce, pa tudi za podarjanje takojšnjega olajšanja, ko je utrujena zaradi vplivov zunanjih dejavnikov.

Kdaj se uporablja

Primerna je tudi za kožo, ki je bolj nagnjena k pojavu rdečice, eritemov in drugih neprijetnosti, povezanih z zunanjimi dejavniki, kot so na primer opekline ali kožna vnetja.
Nepogrešljiva za tiste, ki veliko časa preživijo na prostem ali živijo v neprijetnih vremenskih pogojih.

Sinergija narave na koži

Njena sestava ima visoko vsebnost rastlinskih olj, zaradi česar močno nahrani kožo in ji daje oporo, ko je ta suha in razpokana, kar omogoča povezanost teh olj z izvlečki rastlin s pomirjevalnim in vlažilnim učinkom, kot so ognjič, slezenovec in ameriški slamnik.
Te rastline so bogate s snovmi, koristnimi za zaščito in krepitev kožne bariere, in so tako učinkovite za zagotavljanje koži primerne obrambe pred vplivi zunanjih dejavnikov, pomirjanje in podarjanje olajšanja, s tem pa spodbujajo njen naravni proces regeneracije.
Poleg tega je Ognjičeva krema Just obogatena z vitaminom E in hialuronsko kislino za antioksidativno in vlažilno delovanje ter še močnejši pomirjevalni učinek.

Zakaj je tako posebno

V tem izdelku je očiten navdih, ki ga Justov laboratorij črpa iz tradicionalnih galenskih metod, ki izpostavlja kombinacijo med oljnatimi sestavinami v osnovi izdelka in koncentriranim osrčjem iz eteričnih olj in izvlečkov. To metodo je Just povzel z vso modrostjo, kar se kaže tudi v Ognjičevi kremi: njena tekstura je bogata in polna, deluje blagodejno že ob prvem nanosu in na kožo dolgo sprošča svoje izvrstne rastlinske snovi.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ