Krema vrtna kreša

Za bolj enakomeren ten, proti kožnim madežem

100 ml

Kako deluje

Ustvarjena za izboljšanje videza kože s kožnimi madeži, saj ob redni uporabi prispeva k bolj enakomernemu in harmoničnemu tenu.
Posebna kombinacija rastlinskih sestavin pomaga tako preprečevati pojav kot blažiti že prisotne kožne madeže, deluje pa samo tam, kjer je to potrebno in ne posvetli predelov kože, kjer madeži niso prisotni, ravno nasprotno, koži podarja homogen in sijoč videz.

Kdaj se uporablja

Za vse, ker pomaga preprečevati pojav kožnih madežev in ukrepati tam, kjer so ti že prisotni.
Je idealna za tiste, ki so nagnjeni k pojavu madežev, kar je značilno za zrelo kožo in na splošno pri tistih, ki veliko časa preživijo na prostem: Krema vrtna kreša je priporočljiva zaradi dodatnega delovanja proti prezgodnjemu staranju kože, ki ga povzročajo vplivi zunanjih dejavnikov (kot so na primer sončni žarki), zaradi zaščitnega faktorja SPF 15, pa tudi v ostalih obdobjih leta kot podpora imunskemu sistemu kože proti nastanku kožnih madežev.
Je primerna za uporabo na koži telesa, obraza in rok.

Sinergija narave na koži

Njena osnovna sestavina je izvrsten izvleček vrtne kreše švicarskega in ekološkega izvora.
Just je to rastlino izbral zaradi njene bogate vsebnosti funkcionalnih snovi, ki so temeljnega pomena za ciljan boj proti pretiranemu proizvajanju melanina, in jo povezal z izoflavoni, pridobljenimi iz soje, ki ščitijo in delujejo kot antioksidanti.
Poleg tega izoflavoni spodbujajo proizvajanje kolagena, ki ohranja tonus in čvrstost kože: na ta način se lahko melanin porazdeli bolj enakomerno in se ne nakopiči na posebnih kožnih predelih, kar je vidno kot kožni madeži.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij je glavne sestavine (izvleček vrtne kreše in izoflavone) povezal v poseben »kompleks«, ki je shranjen in zaščiten v liposomih, tj. posebnih rastlinskih kroglicah, ki hranijo in ščitijo aktivne snovi, lajšajo njihovo postopno sproščanje in tako omogočajo ciljano delovanje na kožne madeže. Rezultat je sinergičen, ciljan in podaljšan učinek.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ