Šampon proti prhljaju

Specifično čiščenje v primeru suhega prhljaja

250 ml

Kako deluje

Nežno očisti, hkrati pa povrne ravnovesje lasišču, saj pomaga preprečevati in blažiti pojav prhljaja in podarja takojšnje olajšanje v primeru srbečice.
Z redno uporabo se koža lasišča povrne v ustrezno stanje za bolj zdrave in lepe lase brez prhljaja.

Kdaj se uporablja

V primeru suhega prhljaja, za katerega je značilno suho lasišče, ki se lušči.

Sinergija narave na koži

Šampon proti prhljaju odlikujejo sestavine, specifično izbrane za pomirjanje razdraženega lasišča in preprečevanje nastajanja novega prhljaja.
Skrbno oblikovani čistilni osnovi je dodana bogata vsebnost pomirjevalnih in zaščitnih izvlečkov in eteričnih olj, ki pripomorejo k popolnemu dobremu počutju las: med sestavinami izstopajo lipa z močnim vlažilnim učinkom proti luščenju kože, vodna kreša s čistilnim učinkom in bela vrba z blagim učinkom luščenja in protimikrobskim delovanjem, medtem ko kar 9 eteričnih olj v sinergiji prispeva k učinku pomirjanja in povrnitve ravnovesja lasišča, poleg tega da šamponu podarja svež vonj.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij se zaveda specifičnega stanja lasišča, nagnjenega k pojavu suhega prhljaja, zato mu namenja učinkovito čiščenje, s katerim se odstranijo luske že prisotnega prhljaja, hkrati pa je to čiščenje nežno v izogib dodatnemu draženju kože.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ