Melaleuca
alternifolia
Just-izdelki-za-nego-las-sampon-tea-tree

Šampon tea tree

Čiščenje in pomirjanje občutljivega lasišča

250 ml

Kako deluje

Lase posebej nežno očisti in je idealen v primeru občutljivega lasišča, nagnjenega k manjšim vnetjem.
Obogaten je z eteričnimi olji tea tree, manuke in rozaline, povezanimi s koži prijaznimi površinsko aktivnimi snovmi: tako pripomore k pomirjanju lasišča, saj mu podarja olajšanje v primeru neprijetnosti in srbečice, s kože in las pa očisti posledice zunanjih dejavnikov, kot sta smog in onesnaženost.

Kdaj se uporablja

Vsak dan, za vse vrste las, zlasti pa v primeru občutljivega lasišča.
Primeren tudi ob prisotnosti kožnih neprijetnosti, kot je na primer dermatitis.

Sinergija narave na koži

Šampon tea tree vsebuje kombinacijo čistilnih snovi rastlinskega izvora, ki omogočajo učinkovito in hkrati zelo nežno čiščenje: mehka pena, ki se proizvaja ob stiku izdelka z vodo, je namreč izjemno prijazna koži in pripomore k izboljšanju navlaženosti las.
Poleg tega ima visoka vsebnost eteričnih olj, pridobljenih iz rastlin, poznanih po koristnih lastnostih za kožo, naravni protimikrobski učinek, prispeva k pomirjanju lasišča in deluje pozitivno na prisotna vnetja: tea tree je povezan z manuko in rozalino, ki sta poznani po njunem učinkovitem pomirjevalnem delovanju v primeru napadov bakterij, in tako krepita njegov zaščitni učinek na koži in še dodatno izboljšata tolerantnost.

Zakaj je tako posebno

V osrčju njegove blagodejne sestave je bogastvo izvrstnih rastlinskih sestavin, med katerimi izstopa glavna sestavina: eterično olje tea tree.
Na področju fitoterapije uživa ta rastlina avstralskega izvora celo tisočletni sloves zaradi lastnosti njenega eteričnega olja, ki so jih v sodobnih časih potrdili tudi z ustreznimi znanstvenimi študijami: danes obstaja namreč preko 1600 študij, ki potrjujejo delovanje tega eteričnega olja v primeru kožnih vnetij in neprijetnosti virusnega, bakterijskega in glivičnega izvora.
To omogoča njegovo bogastvo snovi z močnim protimikrobskim učinkom, njihova vsebnost pa mora ustrezati določenim odstotkom, ki jih narekuje avstralska vlada v okviru standarda kakovosti eteričnega olja tea tree. Sestavina, ki jo uporablja Just, ni omejena na spoštovanje teh številk, pač pa vsebuje celo višji odstotek, kot je naveden v določilih: njihova popolna uravnoteženost, poleg seveda sinergije celotne sestave izdelka, določa visoko učinkovitost in izjemno nežnost Šampona tea tree Just.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ