Šampon za mastne lase

Temeljito čiščenje za mastne lase

250 ml

Kako deluje

Specifičen za mastne lase, učinkovito in hkrati nežno očisti.
Z vsebnostjo rastlinskih sestavin s čistilnim in pomirjevalnim učinkom uravnava pretirano količino sebuma in povrne ravnovesje lasišču, s tem pa lase temeljito očisti, jim podari lahkotnost in prijetno ovije v sveže dišeče note.

Kdaj se uporablja

Ko lasišče proizvaja preveč sebuma, ki povzroča značilen obtežen, masten in ugasel videz las.
V posebnih situacijah, ki zahtevajo temeljito čiščenje, na primer za mladostnike, za tiste, ki živijo v posebej onesnaženih okoljih ali tiste, ki se močno potijo.

Sinergija narave na koži

Njegova sestava je bogata s čistilnimi in pomirjevalnimi rastlinskimi izvlečki, ki so skrbno izbrani v podporo dobremu počutju mastnih las: to so na primer semena lanu z izjemnim pomirjevalnim učinkom, melisa in venerini laski, ki močno čistijo, zožujejo pore in povrnejo ravnovesje.
Delovanje izvlečkov še dodatno podpira mešanica 6 eteričnih olj, med katerimi sta olji evkalipta in limone, povezani z namenom podarjanja izdelku svežega vonja in hkrati, zaradi medsebojne sinergije, podpiranja raznih funkcij rastlinskih izvlečkov, tj. pomirjanja, uravnavanja sebuma in spodbujanja mikrocirkulacije lasišča.
Poleg tega njegova sposobnost odstranjevanja pretirane količine sebuma s kože, uravnavanja in spodbujanja z dovajanjem izvrstnih snovi (kot je cink, eden temeljnih mineralov za lase) pripomore k zdravi rasti las.

Zakaj je tako posebno

Justov laboratorij je pri oblikovanju tega izdelka celotni njegovi sestavi namenil največjo pozornost, da bi dosegel največjo učinkovitost.
Začenši s površinsko aktivnimi snovmi: njegova čistilna osnova je sestavljena iz dveh snovi, katerih kombinacija zagotavlja izvrsten učinek.
Medtem ko globinsko čistita, tako da podarjata ravnovesje in ščitita lasišče, delujeta kot dezodorant, s čimer so lasje vedno zaščiteni pred značilnim neprijetnim vonjem »mastnih las«.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ