Novost Serum za lase

Obnovitveni tretma za zdrave in lepe lase

120 ml

Kako deluje

Serum za lase z delovanjem »5 v 1«: lasem podarja mehkost, sijaj, jih nahrani, zaščiti barvo in hkrati olajša česanje.
Že po prvi uporabi so lasje vidno bolj lepi, mehki in sijoči.
Blagodejni učinki so vidni takoj in z redno uporabo, saj lase temeljito obnovi in jim podarja bolj zdrav in negovan videz, poleg tega pa jih ovije v prijeten vonj blagih not po orehu.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste lase, tako barvanih kot naravnih.
Primeren je v vseh obdobjih leta, tudi poleti za zaščito las pred poškodbami zaradi sonca.
Posebej priporočljiv, ko lasje potrebujejo intenzivno obnovo in zaščito.
Idealen za nanos na vlažne lase, razpršimo ga lahko po celi dolžini las ali samo na konice.
Zaradi praktičnosti je primeren tudi za nanos kanček dobrega počutja in lepote na suhe lase.

Sinergija narave na koži

Njegova sestava je osnovana na optimalni sinergiji rastlinskih sestavin, izbranih zaradi njihove sposobnosti zaščite in krepitve las, lasje pa so po nanosu tudi mehkejši in se lažje razčešejo.
Med glavnimi sestavinami sta izvlečka oreha in kapucinke z zaščitnim in antioksidativnim delovanjem, ki se povezujeta z ričkovim oljem in fitokeratinom, posebno mešanico rastlinskih proteinov, ki se »zlije« z lasmi in tako intenzivno deluje v notranjost las ter okrepi tudi njihovo zunanjo strukturo.
Temu je dodan še poseben kompleks za lažje razčesavanje rastlinskega izvora.

Zakaj je tako posebno

Učinkovitost Seruma za lase ni le takoj vidna, pač je bila potrjena tudi s specifičnim testom, opravljenim v zunanjem laboratoriju*.
Z redno uporabo so lasje (tako naravni kot poškodovani zaradi barvanja in razbarvanja) obnovljeni in bolj vitalni na površini in globinsko in tako vidno zdravi po vsej dolžini, vključno s konicami, ki so najbolj občutljive in nagnjene k cepljenju.
Poleg tega so lasje, negovani s tem izdelkom, v primerjavi s tistimi, na katerih se izdelek ne uporablja, vidno bolj sijoče in močne barve, saj deluje tudi zaščitno.

* Test in vitro, opravljen na 3 vrstah las (vzorec šopkov naravnih, barvanih in razbarvanih las), z namenom ocene zaščitnega učinka izdelka na lase in učinka obnavljanja las na splošno. Ocena je bila opravljena z analizo fotografije las s pomočjo posebnega računalniškega programa.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ