Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Gel gabez

Kozmetična prva pomoč za ohranjanje aktivnosti

100 ml

Kako deluje

Izdelek s pomirjevalnim učinkom za kožo, ki potrebuje občutek sproščanja v znamenju svežega olajšanja po telesni aktivnosti.
Deluje hitro na predele kože, ki jih prizadenejo manjše nezgode, kot so izvini in udarci, pa tudi nategi mišic.
S teksturo kremnega gela, ki se hitro vpija, in osvežilnega učinka zadostuje, da ga hitro vtremo na prizadeto mesto, da bi takoj pripomogli k dobremu počutju pregretih predelov kože.

Kdaj se uporablja

Za tiste, ki se ukvarjajo s športom ali so na splošno veliko telesno aktivni, za takojšnje ukrepanje v primeru napačnih potez.
Naj bo vedno na voljo, tudi doma, za »kozmetično prvo pomoč« v primeru trenutkov raztresenosti in manjših nezgod na poti.

Sinergija narave na koži

Je idealen za podarjanje olajšanja koži v primeru izvinov, izpahov, udarcev ali nategnjenih mišic zaradi delovanja gabeza in arnike, zdravilnih rastlin, katerih učinkovitost je poznana vse od starodavnih časov.
Koristno delovanje, danes potrjeno tudi s strani moderne fitoterapije, ki v številnih znanstvenih študijah priznava odlične lastnosti pomirjanja in podpore kožni mikrocirkulaciji.

Zakaj je tako posebno

Tekstura kremnega gela na osnovi olja makadamije z mehčalnim učinkom je prijetno kremasta na koži in se hkrati hitro vpija: tako lahko koži hitro posreduje bogastvo aktivnih rastlinskih sestavin in začne delovati takoj.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ