Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Nova formula Gel bodyfresh

Počutite se vedno urejene, tudi ko vam je vroče

100 ml

Kako deluje

Koži telesa podarja takojšen občutek prijetne svežine zaradi bogate vsebnosti sestavin, ki osvežujejo in delujejo kot dezodorant.
Zadostuje en nanos, da bi si takoj povrnili občutek suhe kože, kar je idealno poleti, prija pa vedno, če se veliko potimo.
Poleg tega ponuja hitro olajšanje v primeru občutka težkih nog, do katerega pride, če veliko časa preživimo v istem položaju.

Kdaj se uporablja

V vseh situacijah, ko se lahko potimo, naj si bo to zaradi poletne vročine ali pretiranega ogrevanja, pa tudi zaradi hitrega tempa in stresa.
Nepogrešljiv za tiste, ki so nagnjeni k obilnemu potenju, na primer zaradi prekomerne teže, določenih faz menstrualnega cikla, telesne aktivnosti.
Zelo priporočljiv, ko nas zaradi potenja daje neprijeten občutek vlažnosti med kožnimi gubami na vratu, rokah ali trupu.
Priljubljen tudi v primeru utrujenih nog, značilnih za tiste, ki veliko delajo stoje ali za pisalno mizo ali pogosto potujejo.

Sinergija narave na koži

Izvrstna sestava s številnimi izvlečki z osvežilnim in pomirjevalnim učinkom: žajbelj, ki deluje kot dezodorant in poživlja, ima glavno vlogo v popolni mešanici pomirjevalnih rastlin (kot sta arnika in melisa), ki odlično podpirajo kožno mikrocirkulacijo vrhnjice ter zožujejo pore in čistijo (kot so kopriva, encijan in gosji petoprstnik).
Poleg tega dodatek provitamina B5 pripomore k še boljšemu blažilnemu učinku in zaščiti kožne bariere.

Zakaj je tako posebno

Je bogat s skrbno izbranimi rastlinskimi izvlečki, da lahko koži nudi takojšnje osvežujoče dobro počutje, k čemur pa prispeva tudi praktično in hitro nanašanje izdelka: njegova praktična tekstura gela se hitro vpija in, tudi zaradi vsebnosti mentola, podarja občutek dobro uravnotežene svežine, ki prija v vseh letnih časih, in dolgotrajen učinek dezodoranta.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ