Kreme z aktivnim delovanjem na koži

Krema san’activ

Več dobrega počutja občutljivi koži

100 ml

Kako deluje

Deluje izrazito pomirjevalno in povrne ravnovesje koži, ki se kaže posebej krhka.
Z redno uporabo taki koži podarja olajšanje, zaščito in mehkost.
Poleg tega lahko v odlični meri podpira blagodejne učinke masaže na predelih kože, kjer se pojavljajo togost, razbolelost in mravljinčenje, ter pomaga blažiti te neprijetne občutke.

Kdaj se uporablja

Za kožo, nagnjeno k neravnovesjem, kot sta luskavica in dermatitis, za preprečevanje tegob in ohranjanje kože v dobrem stanju.
Idealna v primeru dolgotrajnejše negibnosti: tako za tiste, ki veliko časa presedijo in ohranjajo prisiljeno držo, na primer pri delu za pisalno mizo, kot tiste, ki so prisiljeni k ležanju ali popolnemu počitku dlje časa.

Sinergija narave na koži

Njena sestava je bila skrbno oblikovana, da bi dosegli močan učinek blaženja in povrnitve ravnovesja, pa tudi prijaznost koži tudi v primerih, ko je koža bolj izpostavljena manjšim neprijetnostim. To je laboratoriju uspelo z združitvijo soli iz Mrtvega morja in rastlinskih izvlečkov smetlike, ognjiča in pšeničnih kalčkov z zaščitnim, pomirjevalnim in krepčilnim učinkom.
Sposobnosti glavnih sestavin so odlično oplemenitene z njihovo povezanostjo z drugimi sestavinami: to so na primer mehčalna osnova iz olja jojobe za bolj prožno in pri naravnem obnavljanju podprto kožo, in druge snovi, izbrane zaradi njihove sposobnosti spodbujanja naravne regeneracije kože, s čimer jo ohranjajo ustrezno navlaženo in gladko.

Zakaj je tako posebno

Kot že samo ime pove, je krema izjemno bogata s sestavinami, »aktivnimi« na koži in kožni mikrocirkulaciji vrhnjice, kot je na primer sol iz Mrtvega morja.
To so sestavine, katerih učinkovitost poudarja tudi galenska osnova sestave, ki omogoča podaljšano sproščanje blagodejnih lastnosti svojih sestavin: posebej dobrodošla lastnost za kožo v posebnem stanju, ki tako lahko te blagodejne učinke uživa dolgo in v svoje globlje plasti.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ