Novost Ustna voda

Trojni učinek za popolno ustno higieno

75 ml

Kako deluje

Dopolni ustno higieno in deluje s trojnim učinkom za dobro počutje ust: ščiti pred delovanjem bakterij, ki povzročajo karies, pomirja in krepi sluznico, dolgotrajno osveži.

Z redno uporabo zaščiti zobe, dlesni pa naredi bolj zdrave in odporne pred morebitnimi vnetji, poleg tega pa zagotavlja še svež zadah.

Kdaj se uporablja

Po vsakem čiščenju zob in v primeru potrebe po povrnitvi takojšnjega in dolgotrajnega občutka svežih ust.

Sinergija narave na koži

S kombinacijo izvlečkov ženiklja in melise in eteričnih olj limone in poprove mete s protibakterijskimi lastnostmi in z dodatkom funkcionalnih snovi materine dušice in mete, ki podpirata čistilno delovanje, preprečuje in zmanjšuje tveganje za nastanek kariesa. Poleg tega vsebnost natrijevega bikarbonata povrne v ravnovesje pH ust za učinkovito zaščito pred nastajanjem kislih snovi, ki slabijo zobno sklenino.

Vsebovani rastlinski izvlečki ne le pomagajo v boju z bakterijami, ki povzročajo vnetja dlesni in sluznice, pač pa te naredijo močnejše in odpornejše proti morebitnim neprijetnostim, kot so gingivitis, parodontoza in afte, medtem ko eterična olja delujejo proti neprijetnemu zadahu.

Zakaj je tako posebno

Ne gre za običajno ustno vodo, pač pa izdelek, bogat z izvrstnimi surovinami, izbranimi in povezanimi v popolno sinergijo, med katerimi izstopajo eterična olja visoke kakovosti. In da bi najbolje obvarovali njihove kozmetične značilnosti in lastnosti, se je Just odločil, da svojo ustno vodo shrani v stekleničko iz temnega stekla, ki ščiti dragocene sestavine pred svetlobo in tako zagotavlja stabilnost in visoko učinkovitost dlje časa.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ