Naravna tradicija, način in modrost.

Vital Just Serum
NOVA SESTAVA

Izvrsten učinek regeneracije za sijoč obraz
Vital Just Serum  (NOVA SESTAVA)
FUNKCIONALNE SESTAVINE

Alpska vrtnica: njena funkcionalna sestavina je osnovnega pomena za izboljšanje zaščitne funkcije, navlaženosti in odpornosti kože, poleg tega pripomore k obnavljanju. Justov laboratorij se lahko pohvali s svojim izvlečkom matičnih celic alpske vrtnice: to je edini način za zagotavljanje pravega odgovora na vaše zahteve, ne da bi se s tem dotaknili obstoja rastline ogrožene vrste.

Sestava

Jeseni 2022 je Justov laboratorij izdelek popolnoma prenovil: v osrčju sestave je rastlinski kompleks s krepčilnim učinkom na osnovi izvlečka brazilske kreše in vitamina C v kombinaciji z bakuchiolom, funkcionalno snovjo rastlinskega izvora, ki pripomore k naravni regeneraciji kože.

Nove sestavine, povezane z drugimi, za linijo izdelkov Vital Just značilnimi sestavinami, kot sta planika in alpska vrtnica s krepčilnim in zaščitnim učinkom, ter z raznimi rastlinskimi olji za kožo, ki je vsak dan vidno bolj gladka, bogata s tonusom in sijoča.  


Ker je izdelek zelo aktiven, se lahko v primeru posebej občutljive kože pojavi začasna pordelost.

Testiranje izdelka

Dermatološko preizkušeno.

Za podrobnosti glej
Kontakti

Zahtevajte kontakt za informacije

Prijavite se na E-novice

Z oddajo zahtevka dajem soglasje za obdelavo mojih osebnih podatkov, za namen pošiljanja novic (newsletter) na e-mail, skladno z Obvestilom o varovanju podatkov. Preberite Obvestilo o varovanju podatkov.