Kako deluje

Izdelek za čiščenje kože telesa, bogat z naravnimi sestavinami, poznanimi po poživljajočem učinku, kopel in prhanje oplemeniti z nežnim čistilnim učinkom dolgotrajnega balzamičnega vonja.
Zaradi skrbno izbranih rastlinskih izvlečkov (kot je seneni drobir, poznan po prijetnem poživljajočem učinku na koži) v kombinaciji s toplo vodo sprošča takojšen občutek dobrega počutja in pripomore k olajšanju, ki je še posebej dobrodošlo po ukvarjanju s športom ali ko se počutimo »zakrčene«.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, je pa posebej primerna v hladnejših dneh.
Za tiste, ki potrebujejo sproščujoče olajšanje na koži, na primer po telesni aktivnosti, zlasti v primeru napetosti ali občutka razbolelosti.
S svojim svežim in balzamičnim vonjem je Justov najbolj priljubljen izdelek za čiščenje kože v primeru neprijetnosti prehlada.

Sinergija narave na koži

V osrčju izdelka je visoka koncentracija alpskih rastlin švicarskega izvora, ki so zelo poznane in priznane v zeliščarski tradiciji, kot je na primer seneni drobir, mešanica izbranih alpskih zelišč, ki so obdelana v posebnem procesu sušenja, fermentacije in uležavanja. Tu je še planika, pravi biser med Justovimi surovinami, ki prihaja iz ekoloških nasadov v švicarskih Valiških Alpah, v njeno pridelavo pa so v znamenju trajnosti vključene lokalne skupnosti.
Posebej bogata sestava v popolni sinergiji: seneni drobir s poživljajočimi lastnostmi se do potankosti poveže s sprostilnim učinkom tople vode, medtem ko kombinacija z blažilnima izvlečkoma arnike in planike omogoča tem lastnostnim, da se med seboj podpirajo. Tako lahko koža v kopeli ali pod prho uživa poživljajoč občutek novega dobrega počutja.

Zakaj je tako posebno

Kot vse kopeli tudi ta izdelek odlikuje visoka vsebnost rastlinskih izvlečkov, ki jih je Just izbral na osnovi njihovih najbolj slovitih lastnosti, pridobivajo pa se z najboljšimi postopki ekstrakcije, s čimer zagotavljajo največjo učinkovitost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Specifični deli rastline, bogati s funkcionalnimi snovmi (npr. listi, cvetovi ali korenine), grejo najprej skozi dolg in zahteven proces maceracije, šele nato sledi filtracija, saj se s tem pridobi izjemno čist in koncentriran izvleček.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ