Esenca ameriški slamnik

Za toplo kopel, ki daje občutek nove moči

75 ml

Kako deluje

Esenca za kopel z izvlečkoma ameriškega slamnika in sibirskega ginsenga.
Če jo dodamo izdelku za toplo kopel, kopel za noge ali prhanje, oplemeniti lastnosti vode z blagodejnimi lastnostmi tega elementa in poživlja kožo, kar je koristno za podpiranje imunskega sistema kože, medtem pa sprošča poseben vonj citrusnih in zeliščnih not.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, posebej pa je primerna za pripravo na zahtevnejša obdobja, na primer ob menjavi letnih časov, kot je prihod jeseni, ali v še posebej stresnih trenutkih za podarjanje občutka moči in odpornosti, ki sta nujno potrebni, če se želimo vedno počutiti vrhunsko.
Koristna vsakič, ko si je treba povrniti občutek ravno prav »napolnjenih baterij« z ritualom, ki nam pomaga bolje nadaljevati dan, brez pretirano močnih dražečih občutkov.

Sinergija narave na koži

V središču sestave sta ameriški slamnik in sibirski ginseng, uporabljena v kombinaciji in visoki koncentraciji, obogatena pa je še z izvlečkom ingverja, ki še poveča njune poživljajoče lastnosti: visoko učinkovita kombinacija zaradi funkcionalne sinergije vsebovanih sestavin in edinstvenega vonja, ki podarja krepčilni občutek.
Med vsemi vrstami ameriškega slamnika se je Just odločil za škrlatnega (Ehinacea purpurea) zaradi poznanega kozmetičnega delovanja v podporo naravnemu imunskemu sistemu.

Zakaj je tako posebno

Eterična olja Just od vedno predstavljajo prave mejnike Justovega niza izdelkov, saj gre za legendarne izdelke, genialne stvaritve švicarskega ustanovitelja Ulricha Jüstricha, ki so skozi čas pridobile edinstveno in izvirno »osebnost«, v kateri se tradicija hidroterapije (kjer voda velja za temeljni element za prinašanje dobrega počutja celemu organizmu) odlično povezuje z blagodejnimi lastnostmi eteričnih olj.
Edinstvenost teh izdelkov se izraža še preko ene posebne lastnosti, tj. izvirnega, močnega vonja, ki odlikuje vsako eterično olje, predstavlja pa poslovno skrivnost in je nastal v sodelovanju med Justom in strokovnjaki na področju ustvarjanja dišav, in sicer z ekskluzivnim mešanjem eteričnih olj, ki najbolje izpostavljajo blagodejne lastnosti posameznega izdelka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ