Kopel harmonija

Za kopel, ki pripomore k novemu ravnovesju

250 ml

Kako deluje

Izdelek za čiščenje kože telesa, bogat s koncentriranimi naravnimi sestavinami, poznanimi po sposobnosti podarjanja ravnovesja, kopel, prhanje ali kopel za noge oplemeniti z nežnim čistilnim učinkom sladkih in citrusnih not.
S svojo sestavo, ki je oblikovana na osnovi rastlinskih izvlečkov, izbranih zaradi poznanih blagodejnih lastnosti za kožo in voh, in obogatena z vitamini, med čiščenjem podarja občutek dobrega počutja, ki obnavlja, z močnim in dolgotrajnim učinkom.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, še posebej pa v težkih trenutkih, v katerih se bolj zlahka počutimo »na tleh«.
Za pozitiven začetek dneva, pa tudi za zaključek s prijetnim ritualom, ki prinaša prijeten občutek ravnovesja.

Sinergija narave na koži

Izdelek združuje dve rastlini, ki jih zeliščarska tradicija povezuje s povrnitvijo dobre volje, šentjanževko in bergamotko.
Sinergija teh dveh izvlečkov, priljubljenih zaradi lastnosti podarjanja ravnovesja in pomirjanja kože, izdelku omogoča, da se do popolnosti poveže s toplo vodo, ki sprošča napetosti: v sinergiji s kopeljo ali prhanjem je izdelek idealen za sproščanje pozitivnega vzdušja.

Zakaj je tako posebno

Kot vse kopeli tudi ta izdelek odlikuje visoka vsebnost rastlinskih izvlečkov, ki jih je Just izbral na osnovi njihovih najbolj slovitih lastnosti, pridobivajo pa se z najboljšimi postopki ekstrakcije, s čimer zagotavljajo največjo učinkovitost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Specifični deli rastline, bogati s funkcionalnimi snovmi (npr. listi, cvetovi ali korenine), grejo najprej skozi dolg in zahteven proces maceracije, šele nato sledi filtracija, saj se s tem pridobi izjemno čist in koncentriran izvleček.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ