Morska kopel

Za »detoks« kopel, ki kožo naredi bolj čisto

250 ml

Kako deluje

Izdelek za čiščenje kože telesa, bogat s koncentriranimi naravnimi sestavinami, poznanimi po čistilnem učinku, med kopanjem ali prhanjem nežno očisti kožo in jo ovije v svež in dolgotrajen vonj.
S svojo specifično sestavo na osnovi rastlinskih izvlečkov in obogateno z vitamini je posebej primeren za nečisto kožo in kožo, ki ji primanjkuje tonusa.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli in še posebej priporočljiva, ko je koža zaradi nakopičenih nečistoč in toksinov vidno utrujena, na primer ob menjavi letnih časov ali v stresnih obdobjih in med okrevanjem.
Idealna v povezavi s tretmaji proti estetskim nepravilnostim celulita na koži ali z razstrupljevalno kuro.

Sinergija narave na koži

Njena sestava je osnovana na izvirni kombinaciji sestavin, poznanih po sposobnostih čiščenja, razstrupljanja in kot podpora kožni mikrocirkulaciji: to sta izvlečka morskih alg (bogatih z minerali, vitamini in jodom) in zelenega čaja (ki pripomore k odvajanju vode v primeru nakopičenih toksinov in odvečne tekočine) v kombinaciji s soljo iz Mrtvega morja z visoko vsebnostjo dragocenih oligoelementov.
Kombinacija, ki kožo očisti in s tem izboljša njen videz, saj deluje proti izgubi tonusa in sijaja.
V skladu z Justovo filozofijo oblikovanja sestav je vsaka sestavina tega izdelka izbrana zares skrbno: tako na primer izbrana eterična olja, kot je olje morskega koprca, bogatega z mineralnimi solmi, ne označujejo le vonja »po morju«, ki ga izdelek sprošča, pač dodatno podpirajo čistilno delovanje, značilno za njegove glavne sestavine.

Zakaj je tako posebno

Kot vse kopeli tudi ta izdelek odlikuje visoka vsebnost rastlinskih izvlečkov, ki jih je Just izbral na osnovi njihovih najbolj slovitih lastnosti, pridobivajo pa se z najboljšimi postopki ekstrakcije, s čimer zagotavljajo največjo učinkovitost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Specifični deli rastline, bogati s funkcionalnimi snovmi (npr. listi, cvetovi ali korenine), grejo najprej skozi dolg in zahteven proces maceracije, šele nato sledi filtracija, saj se s tem pridobi izjemno čist in koncentriran izvleček.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ