Sprostilna kopel

Za kopel, ki nudi popolno sprostitev

250 ml

Kako deluje

Izdelek za čiščenje kože telesa, bogat s koncentriranimi naravnimi sestavinami, poznanimi po sprostilnem učinku, kopel, prhanje ali kopel za noge oplemeniti z nežnim čistilnim učinkom s kančkom pomirjevalnega delovanja in dolgotrajnim cvetličnim vonjem.
Visoka vsebnost izvlečkov rastlin, poznanih po sposobnosti podarjanja občutka pomirjanja, v kombinaciji s toplo vodo kopeli ali prhe pripomore k občutku izjemnega dobrega počutja, ki vabi k sprostitvi.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, posebej pa ob koncu dneva, saj nas s sproščujočo kopeljo pripravi na prijeten počitek.
Za tiste, ki imajo radi drobne rituale, ki pomagajo »odklopiti« od pretirano burnega tempa dneva ali dneva, polnega skrbi.
Primerna tudi za otroke.

Sinergija narave na koži

Švicarski laboratorij je izbral dve rastlinski sestavini s pomirjevalnim učinkom, ki sta zelo uveljavljeni v zeliščarski tradiciji, in sicer baldrijan in glog.
To sta zdravilni rastlini, poznani po lastnostih sproščanja in podarjanja vedrine, ki sta priljubljeni v primeru močnega stresa, vznemirjenja ali čustvenih napetosti in koristni za blaženje težav z uspavanjem: z uporabo izvlečkov v sinergiji je Justu uspel izdelek, ki v kombinaciji s toplo vodo koži podarja olajšanje in občutek umirjenosti, kar je idealno za blagodejno kopel ob koncu dneva.
Poleg tega njen poseben, močen cvetličen vonj izvira iz premišljene kombinacije koncentriranih eteričnih olj cvetlic s pomirjevalnimi lastnostmi, kot sta vijolica in dišeči oljkovec: ti dve rastlini se odlično povezujeta z glavnimi rastlinskimi sestavinami, katerih vonj pripomore k občutku umirjenosti, ki je še posebej dobrodošel v zahtevnejših trenutkih, hkrati pa blagodejno deluje tudi proti negativnim mislim.

Zakaj je tako posebno

Kot vse kopeli tudi ta izdelek odlikuje visoka vsebnost rastlinskih izvlečkov, ki jih je Just izbral na osnovi njihovih najbolj slovitih lastnosti, pridobivajo pa se z najboljšimi postopki ekstrakcije, s čimer zagotavljajo največjo učinkovitost in koncentracijo funkcionalnih snovi.
Specifični deli rastline, bogati s funkcionalnimi snovmi (npr. listi, cvetovi ali korenine), grejo najprej skozi dolg in zahteven proces maceracije, šele nato sledi filtracija, saj se s tem pridobi izjemno čist in koncentriran izvleček.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ