Esenca melisa

Največja sprostitev s pomočjo tople vode

75 ml

Kako deluje

Esenca za kopel z izvlečkom melise z blažilnimi lastnostmi za kožo.
Če jo dodamo izdelku za toplo kopel, kopel za noge ali prhanje, oplemeniti lastnosti vode z blagodejnimi lastnostmi tega elementa in podarja doživetja močnega dobrega počutja z učinkom sproščanja na kožo. Hkrati sprošča blag vonj, ki izvira iz sinergije skrbno izbranih rastlin, s tem pa vzbuja občutke vedrine in miru.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, zlasti pa ob koncu dneva, saj nas pripravi na prijeten počitek s sproščujočo kopeljo.
Posebej koristna v zahtevnejših in stresnih obdobjih, na primer zaradi službe ali učenja.

Sinergija narave na koži

Da bi poudarili moč sproščanja, ki jo ima topla kopel, je Justov laboratorij izbral izvleček iz listov švicarske melise in ga povezal z eteričnima oljema kamilice in melise: to so kar 3 rastline, poznane ne le po zaščitnem učinku za kožo, pač pa tudi po pomirjevalnih lastnostih, ki prispevajo k temu, da je vonj izdelka posebej blagodejen, ko si želimo povrniti ali ohraniti občutke miru in sprostitve.

Zakaj je tako posebno

Eterična olja Just od vedno predstavljajo prave mejnike Justovega niza izdelkov, saj gre za legendarne izdelke, genialne stvaritve švicarskega ustanovitelja Ulricha Jüstricha, ki so skozi čas pridobile edinstveno in izvirno »osebnost«, v kateri se tradicija hidroterapije (kjer voda velja za temeljni element za prinašanje dobrega počutja celemu organizmu) odlično povezuje z blagodejnimi lastnostmi eteričnih olj.
Edinstvenost teh izdelkov se izraža še preko ene posebne lastnosti, tj. izvirnega, močnega vonja, ki odlikuje vsako eterično olje, predstavlja pa poslovno skrivnost in je nastal v sodelovanju med Justom in strokovnjaki na področju ustvarjanja dišav, in sicer z ekskluzivnim mešanjem eteričnih olj, ki najbolje izpostavljajo blagodejne lastnosti posameznega izdelka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ