Kako deluje

Esenca za kopel z osrčjem iz sandalovine, z 10 eteričnimi olji in izbranimi rastlinskimi izvlečki.
Če jo dodamo izdelku za toplo kopel, kopel za noge ali prhanje, oplemeniti lastnosti vode z blagodejnimi lastnostmi tega elementa in podarja doživetje močnega dobrega počutja, ki povrne ravnovesje na koži. Hkrati sprošča očarljiv in čuten vonj, ki izvira iz ekskluzivne mešanice eteričnih olj, s tem pa občutke harmonije.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, zlasti pa po napornem dnevu.
Zelo prijetna v »negativnih« trenutkih za obnovitveni ritual proti skrbem in slabemu razpoloženju, pa tudi preprosto za dragoceno razvajanje, ki si ga lahko privoščimo vedno.

Sinergija narave na koži

Pozorna kombinacija eteričnih olj (med katerimi so olje pačulija, jasmina, ylang ylanga, palmarose) je skrbno uravnotežena v podporo izjemno čistega osrčja iz sandalovine, prisotne v obliki eteričnega olja in izvlečka, podprtega z izvrstnima izvlečkoma perunike in rožnega korena: tako so Justovi oblikovalci sestav ustvarili vrhunski izdelek močnega vonja, ki z vsako kapljico sprosti zares prijetne občutke povrnitve ravnovesja.

Zakaj je tako posebno

Eterična olja Just od vedno predstavljajo prave mejnike Justovega niza izdelkov, saj gre za legendarne izdelke, genialne stvaritve švicarskega ustanovitelja Ulricha Jüstricha, ki so skozi čas pridobile edinstveno in izvirno »osebnost«, v kateri se tradicija hidroterapije (kjer voda velja za temeljni element za prinašanje dobrega počutja celemu organizmu) odlično povezuje z blagodejnimi lastnostmi eteričnih olj.
Edinstvenost teh izdelkov se izraža še preko ene posebne lastnosti, tj. izvirnega, močnega vonja, ki odlikuje vsako eterično olje, predstavlja pa poslovno skrivnost in je nastal v sodelovanju med Justom in strokovnjaki na področju ustvarjanja dišav, in sicer z ekskluzivnim mešanjem eteričnih olj, ki najbolje izpostavljajo blagodejne lastnosti posameznega izdelka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ