Detox piling za telo

Razstrupljevalna strategija za bolj sijočo in gladko kožo

150 ml

Kako deluje

Učinkovit in nežen piling za telo na koži deluje razstrupljevalno, in sicer v treh stopnjah: lušči zaradi vsebnosti treh vrst granul naravnega izvora, pomaga odstraniti nečistoče in toksine z delovanjem mineralnih soli in kompleksa eteričnih olj ter povrne ravnovesje in krepi kožo.
Z redno uporabo pod prho podarja vidno bolj »živo«, čisto in sijočo kožo.

Kdaj se uporablja

Kadar koli, še posebej pa takrat, ko je koža vidno ugasla in medla, na primer ob koncu zime ali v primeru onesnaženosti, stresa in neustreznih razvad, kot sta kajenje in neuravnotežena prehrana.

Sinergija narave na koži

Detox piling za telo se od drugih izdelkov z učinkom pilinga razlikuje po svoji sestavi, ki vsebuje 3 vrste granul različnih velikosti z namenom edinstvenega učinka luščenja in sestavine, ki povrnejo minerale, v podporo delovanju soli, kot sta prah alge spiruline in izvleček švicarske preslice.
Poleg tega je sestava obogatena s hranilnimi rastlinskimi olji (na primer z oljem avokada, bogatim s temeljnimi maščobnimi kislinami) in z mešanico eteričnih olj, ki podpirajo kožno mikrocirkulacijo, s tem pa pripomorejo k izločanju toksinov in krepijo kožo.

Zakaj je tako posebno

Njegova tekstura nas prepriča že ob prvi uporabi: sestava v obliki gela se v stiku z vlažno kožo spremeni v »mlečnato kremo«, ki se zlije s kožo in ji podari občutek tanke zaščitne koprene. Prav zaradi te značilnosti lahko nežnost učinka luščenja odmerjamo sami, in sicer tako, da izdelek nanesemo na suho kožo (na predele telesa z bolj trdo kožo, kot so komolci, kolena in pete) ali vlažno kožo (na primer na predel občutljive kože dekolteja).

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ