Kako deluje

Esenca za kopel z izvlečkom in eteričnim oljem brina s čistilnim učinkom na koži.
Če jo dodamo izdelku za toplo kopel, kopel za noge ali prhanje, oplemeniti lastnosti vode z blagodejnimi lastnostmi tega elementa, s čimer kopel spremeni v trenutek močnega dobrega počutja, zlasti ko si zaželimo olajšanja za kožo in toplega in prijetnega vzdušja značilnega balzamičnega vonja.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, še posebej pa je primerna v hladnejših obdobjih leta.
Za tiste, ki potrebujejo sproščujoče olajšanje na koži, na primer po telesni aktivnosti, zlasti v primeru napetosti ali razbolelosti.
Kot koristna podpora tretmaju proti estetskim nepravilnostim celulita na koži in ko je iz kože treba odstraniti prevečnakopičene nečistoče in toksine.
Prijetna tudi v topli vodi kopeli za noge, še posebej za tiste, ki imajo vedno občutek mrzlih stopal.

Sinergija narave na koži

Vsebuje izjemno bogato osnovo iz brina, ki je prisoten tako kot izvleček kot eterično olje, da bi najbolje izpostavil sinergijo raznih sestavin in pripomogel k še višji koncentraciji funkcionalnih sestavin.
Sposobnost podarjanja olajšanja koži, ki jo ima brin, še dodatno krepi kombinacija z dvema skrbno izbranima rastlinama: to sta vražji krempelj, za katerega je splošno znano, da pozitivno deluje na predele kože, kjer so prisotne manjše tegobe v mišicah in sklepih, in arnika, ki izpostavlja njegove lastnosti pomirjanja in sproščanja.

Zakaj je tako posebno

Eterična olja Just od vedno predstavljajo prave mejnike Justovega niza izdelkov, saj gre za legendarne izdelke, genialne stvaritve švicarskega ustanovitelja Ulricha Jüstricha, ki so skozi čas pridobile edinstveno in izvirno »osebnost«, v kateri se tradicija hidroterapije (kjer voda velja za temeljni element za prinašanje dobrega počutja celemu organizmu) odlično povezuje z blagodejnimi lastnostmi eteričnih olj.
Edinstvenost teh izdelkov se izraža še preko ene posebne lastnosti, tj. izvirnega, močnega vonja, ki odlikuje vsako eterično olje, predstavlja pa poslovno skrivnost in je nastal v sodelovanju med Justom in strokovnjaki na področju ustvarjanja dišav, in sicer z ekskluzivnim mešanjem eteričnih olj, ki najbolje izpostavljajo blagodejne lastnosti posameznega izdelka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ