Zeliščna Kopalna sol San’Activ

Ne le običajna kopalna sol, pač pa prava zaveznica razstrupljanja

500 ml

Kako deluje

Izvrstna mešanica za kopalno sol na osnovi soli iz Mrtvega morja, obogatena z dodatkom skrbno izbranih rastlinskih sestavin.
Raztopljena v vodi, učinkovito podpira njeno delovanje v smislu močnega čistilnega učinka na koži v primeru nakopičenih toksinov: tako pripomore k ohranjanju dobrega stanja kože, saj ji povrne ustrezno ravnovesje.
Zaradi blagodejnih lastnosti njenih sestavin poleg tega pomaga okrepiti sposobnost tople kopeli pri sproščanju napetosti in manjših tegob v mišicah.

Kdaj se uporablja

Kadar koli za blagodejno kopel za kožo in občutek splošnega dobrega počutja.
Kot dober kozmetični zaveznik razstrupljevalnih tretmajev in proti estetskim nepravilnostim celulita na koži.
Priljubljena tudi v primeru krhke kože in neprijetnosti, ki jih prinašata luskavica in dermatitis, saj vsebuje za kožo dragocene minerale.
Posebej prijetna po športni aktivnosti in v bolj napornih in stresa polnih trenutkih za še bolj sprostilno kopel.

Sinergija narave na koži

Njena vrhunska sestava je na osnovi soli iz Mrtvega morja, ki deluje v sinergiji s skrbno izbranimi rastlinskimi sestavinami, ki podpirajo njeno učinkovitost na edinstven in izviren način, med njimi so izvlečki in eterična olja.
Kombinacija s slezenovcem in kamilico kožo ščiti pred morebitnimi vnetji, ji povrne ravnovesje in jo hkrati krepi, medtem ko številna eterična olja (med katerimi so olje bora, brina in rožmarina) in izvlečka materine dušice in prstastega pesjaka prispevajo k učinku poživljanja in sproščanja.

Zakaj je tako posebno

Just v središče sestave postavlja preko 90 % soli iz Mrtvega morja, ki je poznana po njeni izvrstni kakovosti, saj je posebej čista in bogata z minerali in oligoelementi, med katerimi so magnezij, kalcij in kalij: raztopljeni v vodi, ti namreč učinkujejo razstrupljevalno, povrnejo ravnovesje in minerale, kar je koristno za ravnovesje in zaščito kože.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ