Gel za prhanje med, riž, mleko, oves

Nežno čiščenje za kožo vse družine

250 ml

Kako deluje

Izdelek za čiščenje kože telesa v obliki gela na osnovi nežnih čistilnih snovi in obogaten z izbranimi naravnimi sestavinami.
Vsem vrstam kože zagotavlja vedno koži prijazno čiščenje in jo po vsakem prhanju navlaži in naredi mehko in žametno ter ovije v blag, slasten vonj po mleku in medu.

Kdaj se uporablja

Za vse vrste kože, posebej pa za suho, izsušeno in občutljivo, kot je koža, nagnjena k srbečici.
Za tiste, ki se pogosto prhajo, na primer ljubitelje bazenov in fitnesov.
Za ljubitelje nežnosti, kot so otroci, saj kožo ljubkuje s svojo prijetno teksturo in značilnim »slastnim« vonjem.
Posebej primeren poleti, saj je nežen za kožo, izpostavljeno soncu, in je prijazen do njene prožnosti, s čimer pripomore tudi k lepši zagorelosti.

Sinergija narave na koži

Za najbolj nežen izdelek za čiščenje kože iz Justovega kataloga se je laboratorij odločil z mlekom in medom povezati izvlečka riža in ovsa, sestavo pa je obogatil še s pšeničnimi proteini, ki so bogati z nujnimi aminokislinami, potrebnimi za zaščiteno in navlaženo kožo.
Prava »hranljiva receptura«, ki nadvse prija suhi koži: riž je prisoten tako v obliki izvlečka kot olja, s čimer v največji meri krepi blažilne in zaščitne lastnosti njegove visoke vsebnosti provitaminov A in E.

Zakaj je tako posebno

Just se je odločil za teksturo gela z namenom »mehke« in lahke sestave, idealne za pogosto uporabo, ki poudari zaščitne, vlažilne in hranilne lastnosti vsebovanih sestavin: tako lahko tudi občutljiva koža, kot je na primer otroška, uživa v vsakem prhanju in je po njem vedno mehka in brez neprijetnega občutka »kože, ki vleče skupaj«.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ