Esenca materina dušica

Ko topla voda postane močno balzamična

75 ml

Kako deluje

Esenca za kopel z izvlečkom in eteričnim oljem materine dušice ter drugimi izbranimi eteričnimi olji.
Če jo dodamo izdelku za toplo kopel, kopel za noge ali prhanje, oplemeniti lastnosti vode z blagodejnimi lastnostmi tega elementa in poživlja kožo. Hkrati sprošča značilen balzamičen vonj, ki povečuje blagodejne lastnosti tople vode, ki se v obliki pare spremeni v dobro prijateljico našega dihanja.

Kdaj se uporablja

Prija kadar koli, zlasti pa je priporočljiva v hladnejših obdobjih.
Za oplemenitev tople kopeli s protimikrobskimi in čistilnimi lastnostmi zelišč, ki ščitijo in krepijo kožo.
Ko se počutimo utrujene in brez energije, kot na primer med okrevanjem po bolezni, saj vsebovana eterična olja kložo poživljajo.
Njen balzamični vonj je priljubljen, ko si želimo povrniti oziroma ohraniti sproščeno dihanje, še posebej v trenutkih, ki ga postavljajo na hudo preizkušnjo, tj. pozimi, pa tudi ob menjavi letnih časov in v primeru temperaturnih skokov.

Sinergija narave na koži

Pravi »eliksir« z obogatim osrčjem iz materine dušice, vsebovane v visoki koncentraciji tako v obliki eteričnega olja kot izvlečka.
Njene balzamične lastnosti so na optimalen način podprte s prisotnostjo evkalipta, poznanega po sposobnosti poživljanja in čiščenja, ta pa je povezan z žajbljem, za medsebojno poudarjanje poživljajočih lastnosti in značilnih not teh rastlin.

Zakaj je tako posebno

Eterična olja Just od vedno predstavljajo prave mejnike Justovega niza izdelkov, saj gre za legendarne izdelke, genialne stvaritve švicarskega ustanovitelja Ulricha Jüstricha, ki so skozi čas pridobile edinstveno in izvirno »osebnost«, v kateri se tradicija hidroterapije (kjer voda velja za temeljni element za prinašanje dobrega počutja celemu organizmu) odlično povezuje z blagodejnimi lastnostmi eteričnih olj.
Edinstvenost teh izdelkov se izraža še preko ene posebne lastnosti, tj. izvirnega, močnega vonja, ki odlikuje vsako eterično olje, predstavlja pa poslovno skrivnost in je nastal v sodelovanju med Justom in strokovnjaki na področju ustvarjanja dišav, in sicer z ekskluzivnim mešanjem eteričnih olj, ki najbolje izpostavljajo blagodejne lastnosti posameznega izdelka.

MADE IN SWITZERLAND KAKO KUPITI

Katalog

Spoznajte spletni katalog in se prepustite navdihu.

VeČ

Nakup izdelkov

Prelistajte spletni katalog in se prepustite navdihu

VeČ